Pocket Monzzter : Totally Wasted (saját kiadás) 2023

Ó jeeee! Fuzz garage punk Kijevből! Mindössze ketten, egy fiú és egy lány, gitár és dob. Pofonegyszerű dalok amik nagyon jól, nagyon fogósra lettek megírva, az énektémák az első hallgatás után  rögzülnek, a zene meg jó kis bulizós garage RnR. Persze a nagy elődök befigyelnek: Sonics, Cramps stb. , de nagyon örülök, hogy a gitárhangzás nem retró, az leginkább a francia Magnetix-re emlékeztet, a cow-bell gyakori használata miatt pedig végképp az az érzésem, mintha hájjal kenegetnének.
Ezek szerint keletről és nyugatról is körbe vagyunk véve garage zenekarokkal, Bécsben ugye ott van Venus Bop és jobbnál jobb zenekarai, mint a Man-Made Monster, a Laser Mutants , a Trashboyzzz . De a  Staggers is ilyesmi volt, de ők már feloszlottak, ha jól tudom. A horvátok meg réges-rég érzik és művelik ezt a műfajt, ami érdekes (és szomorú) módon nálunk valamiért sosem vert gyökeret.
Jaaa és külön gratulációm a nagyon király logoért!

 

teljes album >> ITT <<
mindenféle link >> ITT <<

 

Daughter Bat and the Lip Stings : Lots Of Love (Cow Tool Records) 2023

 

7 számos válogatás kazetta a zenekar eddig írt szerelmes számaiból, tehát azok a számok vannak itt amit a szerelemről írtak eddig. Ez így világos? Kurvajó, magas minőségű low-fi punk Sydney-ből. Persze hasonlít a kortárs ausztrál dolgokhoz, például a Gee Tee-hez, de nagyon ott van a Ramones, (főleg a Joey-s számok) és van benne jó adag M.O.T.O. meg egy kevés LiveFastDie lazább dolgaiból. A kedvenc számom a ‘Botched Boob Job‘ meg kurvára nem ugrik be, hogy mire hasonlít és majd megőrülök emiatt.

teljes album >> ITT << ingyen letöltheted
bandcamp >> ITT <<
spotify >> ITT <<

 


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.