Heartbeeps : Cum Together (Slovenly Recordings) 2023

Új nagylemez kipróbált Bordeaux-i rock n rollerektől, akik előtte a Wild Zeros-ban és a TV Killers-ben nyomultak. Valószínű nem ez a lemez fogja megváltoztatni a véleményed a punk rock zenéről, vagy ilyesmi. Ha hallottál már pár 70-es évekbeli amerikai punk lemezt sok minden ismerős lesz. A dalok viszont olyan nagyon jók, és az egésznek olyan fasza hangulata van, hogy arra kellett rájönnöm, hogy ezt a lemezt hallgattam legtöbbször az utóbbi pár hétben. Tökéletes punk-rock n roll / garage punk PARTY album!
Plusz: Gratulációm aki a borítófotót lőtte és annak is akinek eszébe jutott, hogy ez mehet frontképnek! Alig várom, hogy egyszer meglegyen vinylen és kézben tarthassam.

teljes album >> ITT <<
facebook >> ITT <<

 

Lousy Sue : Artless Artfacts (Sweet Time Records) 2023

Már megint egy új Sweet Time Records kiadvány, idén már a harmadik (március van!) Ha így folytatják ott a helyük kedvenc kiadóim között, mint a Big Neck vagy a Goodbey Boozy.
Ezúttal egy számomra eddig ismeretlen indianapolisi trió első nagylemezét adták ki. Pofonegyszerű, dögös punk rock ez, váltott női-férfi énekkel, a 15 dalból kettő lépi át a 2 perces álomhatárt, gondolhatod, hogy a srácok nem szarakodnak szólókkal meg témaváltásokkal. Egy feldolgozást is találunk mégpedig a kortárs Buck Biloxi-tól.
Feltűnt, hogy a rendkívül rokonszenves, középkorú zenészek szívesen viselik jobbnál jobb underground punkzenekarok és lemezkiadók pólóit, amúgy egyikük a legendás Rip Off Records több zenekarának hangzásáért volt felelős úgy húsz-huszonöt éve (pl. az első The Marked Men album, a The Zodiac Killers vagy a The Kill-A- Watts lemezei. Azért ezek nem semmi bandák voltak.)

teljes album >> ITT <<
facebook >> ITT <<

OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.