Hood Rats : Rockefeller Funeral (Goodbye Boozy Records) 2023

 

 

Ha ezt a hat számot valaki átmásolja egy kazettára és úgy adja át nekem, hogy – Ezt hallgasd meg! Milyen fasza 80-as amcsi punk/hard core cucc! Én csont nélkül elhiszem neki. A Circle Jerks / GG Allin & The Jabbers keveredik valami koszos rock zenével (ők a Motörheadre hivatkoznak, én abból nem sokat hallok) esetleg nagyon kevés korai metalal. Az első számnál az ugrott be, hogy ilyen is lehetett volna az Iron Maiden, ha Paul Di Anno rúgja ki Steve Harrist és nem fordítva, majd bevesz egy punkot basszusozni, a gitárosokat meg a dobost pedig a áttéreti a sörről a speedre. De honfitársaimnak bevillanhat a Sex Riders is talán-talán. De ez jóval punkosabb. Sőt punk.
Montreáliak amúgy, már megjelent két lemezük kazettán, de azokat még a mostani énekes/gitáros rögzítette és játszotta fel egyedül, otthon egy ablak nélküli szobában, miután a józan életmódot választotta. De ez már egy trió munkája és első megjelenésük vinylen, köszönhetően a Goodbye Boozynak!

 

teljes lemez >> ITT <<
minden cucc >> ITT <<
instagram >> ITT <<
facebook >> ITT <<

 

 

 

Red Mass : The Taste Of Words (Goodbye Boozy Records) 2023

 

 

A Red Mass az egy más világ. Rengetegszer írtunk már itt az RNR666-on, róluk meg az előzménynek tekinthető CPC Gangbangs-ről is. A Red Mass és a CPC közötti kapocs az Roy Vucino. Ő tűnik az egyetlen fix pontnak ebben a furcsaságban aminek Red Mass a neve. RENGETEG kiadványuk jelent meg az évek során és zeneileg olyan széles spektrumon, hogy az akár lehetne nevetséges is. De, csak hallgass bele bármelyikbe, hamar rájössz, hogy nem az. Rockabilly? Harsh Noise? Folk? Pop? Psy-Rock? Black/Thrash METAL? 60’s Garage? Punk? Na, ezeket mind érintették már! Ezen a 12 számos cd-n leginkább a pszichedelikus-rock a domináns.

 

teljes lemez >> ITT<<
instagram >> ITT <<
facebook >> ITT <<

 


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.