Éljen, éljen, éljen! – az aranykezű nagytestvérünk, aki a Lahmacun radio, az MMN radio és magazin körüli számos teendője közben, a pár hónapja megdöglött RNR666 oldal meggyógyítására is tudott időt szakítani és lássatok csodát: itt vagyunk újra! Köszönjük szépen Peti!!!!!!!!!!!!!!! Tehát mostantól, ha minden jól megy, újra jönnek a csupán nagyon kevesek számára érdekes cikkeink, írásaink és az a sok-sok apró semmiség, amit ide szoktunk kibaszni. FONTOS, hogy ha bármi olyasmit tapasztalsz, hogy valamelyik régi posztunkat nem nyitja meg az oldal, akkor esélyes, hogy:

https helyett http

lett a böngésződbe írva a címünk elé! Hasonló problémába ütközhet az is aki mondjuk egy facebookszra két éve kirakott linkre próbál kattintani, vagy aki a browsere bookmarkjába még http-ként mentette az oldalunk címét, ésatöbbi. Idővel persze igyekszünk mindent olyanra csinálni, hogy ezek a problémák se merüljenek fel, de a lényeg, hogy legalább újra van valami!

Ja, és ha már űgyis itt vagy, csak szólok, hogy:

★ már olvashatod Dr. Ötvös kollegánk új blogját, melynek címe az hogy SZÉCHENYI DÖBLINGBEN
★ minden szerdán este 5-től 6-ig hallgathatod Zsófi és a drága öccse Krisz közös műsorát, a lopott/újragondolt/átcoverelt zenéket tematikusan bemutató CLEPTORAMA-t
★ minden szombaton este 666 órától, mint mindig szól az RNR666 RADIO SHOW – amelynek napokon belül érkezik egy csodás új epizódja!

Meg ilyenek.
Oi!


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.