City Kings : Steel Rock N’ Roll (saját kiadás) 2023

Zenekarnév, albumcím, borító. Sejtettem, hogy valami rohadék egyszerű street RnR lesz ez. Az első szám elkezdődött -Ez tiszta Motörhead! A második gondoltam biztos valamivel másabb lesz, de nem. A harmadik sem. Akkor már szinte biztos voltam ez lesz végig. Így is van. Nem úgy, hogy Motörhead-es, de punksosabb vagy éppen metálosabb változatban. Nem. Ez totál Motörhead egy az egyben. Mondanom sem kell, ez engem egyáltalán nem zavar. Amúgy a srácok ezen belül változatosak: van itt az Overkill időszakból (79-80), van a Bastards környékéről (90-es eleje) és a modernebb 2000-es évek utániból is persze ez-az.

Nem sok infó van róluk, de kis kutakodás után kiderült, hogy a srácok (trió) amúgy különböző raw-punk és d-beat zenekarokban játszanak (vagy játszottak?).
Jó cucc, szerintem lesz hallgatva sokat, ráadásul a bandcamp oldalukon ott az összes dalszöveg.
teljes album >> ITT <<

 

Hot Load : Hot Load (Painted Pony Records) 2023
Itt is bujkál némi Motörhead, de amivel egyértelműen rokon az a Poison Idea és a maiak közül a Long Knife. Tehát jófajta tekerős, gyors Hard Core-Rock N Roll-Punk. A négy dal átszalad rajtad, mint rutinos alkoholistán a puncs. Érdekes módon a borító nagyon hasonlít a Dead Moon Standed In The Mystery Zone borítójára. Kár, hogy nincs egy Dead Moon feldolgozás, kíváncsi lennék, hogy nyúlnak hozzá a fiúk. Ez csak egy négy számos kislemez, szívesen hallanék tőlük valami hosszabbat. Frankó cucc!

 

teljes ep >> ITT <<

 


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.