Három Voodoo Rhythm Records kiadvány. Egyik a főnöktől, Reverend Beat-Mantől, aki 1992 óta vezeti berni székhelyű kiadóját, amiről sokszor és sokat írtunk már itt az RNR666-on. Néhány korábbi kiadványról például >> ITT << olvashatsz.
Koncerteket is szerveztünk már néhány Voodoo istállóhoz tartozó zenekarnak Magyarországon: Movie Star Junkies, The Pussywarmers, Roy & The Devil’s Motorcycle, The Devils, Sloks, Nester Donuts.

Reverend Beat-Man and the Underground – It’s a Matter of Time, the Complete PALP Session (Voodoo Rhythm Records) 2022

Új Reverend Beat-Man album. Már a hetedik!!! Én mindig úgy vagyok vele mikor meghallgatom az éppen új Rev. Beat-Man lemezt, hogy teljes komolysággal kijelentem -Eddig ez a legjobb!
A tisztelendő úr egy hétre felvonult új zenésztársaival az Alpok hegyei közé és közösen felvették a dalokat, melyek közül néhány még a covid-lezárások alatt íródott, néhány pedig más formában ugyan, de megjelent már előző lemezein. Például egyik legismertebb dalának a ‘Jesus Christ Twist’-nek most a Doom-Blues változata hallható.
A lemez egy vidám, country-s, szerelmes dalocskával kezdődik, címe egyszerűen ‘I Want To Fuck You Baby’. A második a kedvencem: ‘Slave To The Phone‘ a címe és a mai ember és a technológia kapcsolatáról mond igen sommás véleményt:

Text message problems, slow WiFi, too many facebook friends,
spam e-mails and hard disc freeze aaaaaaahhhhhh!
Bussi typing messages, no time for real talk
Head down on the ground, cybersex and manic depressions
Baby you’re slave to the phone

Hasonló témát feszeget a derűs kis country dal a ‘Banned From The Internet

They banned me from Facebook
They banned me from Twiter as well
They banned me from Instagram
Because I posted a picture of you

It shows how you really are
I shot it with my own camera
It shows you in a natural pose
Well the one from behind I suppose

A ”Shut Up’ is egy kurvajó dal, jó sok szintivel és erős Suicide vibe-al. Végül is felesleges minden számhoz írni valamit, mind nagyszerű a maga nemében. Ennek az egész Reverend Beat-Man univerzumnak van egy sajátos hangulata, ami szerintem sokkal több embert be tudna vonzani, ha hallottak volna róla egyáltalán. Komolyan úgy gondolom, hogy egy ötvenes irodista ugyanúgy rá tudna csavarodni, mint egy 19 éves punk, vagy egy harmincas kismama. Olyan 15 éve történt, hogy valamiért belehallgattam a Petőfi Rádióba kíváncsiságból és Rev. Beat-Mantől leadták a ‘One Fine Day‘ című számot. Nem hittem a fülemnek! Ki is nyomoztam ki játszotta le -Dj Titusz volt az.

Slave To The Phone >> VIDEO <<

Jesus Christ Twist (2022 version) >> VIDEO <<

spotify >> ITT <<

teljes album >> ITT <<

bandcamp >> ITT <<

facebook >> ITT <<

instagram >> ITT <<

Bang Bang Band Girl – 12 Super Duper Extraordinary Girl Trouble Rock’n’Roll Tracks (Voodoo Rhythm Records) 2023

Hogy lehet ennyire izgalmas és friss egy lemez aminek tizenkét dalából tíz feldolgozás?! Ráadásul sokat hallott / játszott számok ezek többnyire az ötvenes/hatvanas évekből. The Troggs (Wild Thing), Hasil Adkins (No More Hot Dogs), Nancy Sinatra (Bang Bang), Elvis Presley (Heartbreak Hotel). Van pár punk szám is: The Heartbreakers (All By My Self), The Cramps (Call Of The Wighat) és egy korai Motörhead, a The Watcher.
Az előadó Sheril Corleone, egy chilei születésű, ma Rotterdamban élő lány, egy One-Lady Band, ha úgy tetszik. Az összes felvétel vibrál az elektromosságtól, szét van fuzz-pedálozva, reverb is van bőven plusz teremin is bejátszik gyakran. Szóval a hangzás szuper, a jó dalok adottak és ehhez jön Sheril páratlanul jó és sokszínű hangja és előadásmódja. Úgyhogy azt hiszem meg is van a válasz a kérdésre, hogy: Hogy lehet ennyire izgalmas és friss egy lemez aminek tizenkét dalából tíz feldolgozás?! Hát így.

Bang Bang >> VIDEO <<

spotify >> ITT <<

teljes album >> ITT <<

bandcamp >> ITT <<

facebook >> ITT <<

instagram >> ITT <<

Bad Mojos – Songs That Make Wanna Die! (Voodoo Rhythm Records) 2022

Tizenhét szám félóra alatt. Gondolhatod, hogy nem progresszív rockot kapsz ettől a három fiatal svájci sráctól. Hát kurvára nem! Tekerős, gyors, de fogós punk rock ez. Kevésbé egyértelműen a The Spits nyomdokain, mint az előző 2018-as ‘I Hope you O.D.’ nagylemez (szintén Voodoo Rhythm Records kiadvány). Csöpög belőle a negatív, mindenbe beleszaró életérzés, de azt, hogy dühös lenne nem mondanám. Még ahhoz is nihilista, hogy dühös legyen. Erre a lemezre és az előzőre is hatványozottan igaz, hogy kurvahangosan és faszán besörözve érdemes hallgatni, akkor könnyű ráfeküdni a zene sodrására. Az előző album megvan cd-n, úgyhogy számtalanszor hallgattam ennek megfelelő feltételek mellett az autóban, az anyósülésen ülve. Saját örömömre, imádott feleségem…fogalmazzunk úgy nem olyan nagy örömére.
Ramones / The Spits fanoknak melegen ajánlott, ha kicsit hallgatnának azért valami mást, de nem óhajtanak nagyon távol kerülni attól, ami már egyszer bevált.

H Bomb >> VIDEO <<

Cold Blooded Murder >> VIDEO <<

teljes album >> ITT <<

spotify >> ITT <<

bandcamp >> ITT <<

facebook >> ITT <<


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.