Slovenly Recordings  >>instagram<< >>facebook<< >>website<<

The Anomalys : Glitch (Slovenly Recordings) 2022

A zenekart Bone alapította még 2005-ben Amszterdamban egy dobos haverjával. Érdekes, hogy azelőtt is egy duóban zenélt (The Bones) akkor egy lánnyal, aki manapság Sixtyniners nevű hillbilly-punk zenekar tagja (Voodoo Rhythm Records). Piros-fehér ruhában léptek fel és piros -fehér hangszereken játszottak, akár később a szupersztár White Stripes.

De vissza az Anomalys-ra. Idén lesz 18 éves a zenekar és ez a 2022-es lemez csak a második. Lusta gyerek ez a Bone, gondolhatnánk, pedig nagyon nem az! Az amszterdami RnR élet aktív alakja. Dj (hét különböző klubban és három helyi rádióban), producer, promoter, grafikus (lemezborítók, plakátok, stb) plusz ott a többi zenekara, pl.a The Sex Organs, ahol ő egy teljes testet eltakaró fasz-kosztümöt ölt magára, míg a dobos lány értelem szerűen egy puncit.

Na, de megint vissza az eredeti témához. Szóval eleinte duó, aztán jön még egy gitáros, ez a felállás sokáig együtt marad, bár nagylemezt nem rögzít (kislemezeket igen) éééés 2019-ben kijön a Trooper Ep, új tagokkal Bone oldalán. Az új gitáros nem más, mint Looch Vibrato a The Magnetix-ből, aki kábé a császára ennek az egész fuzzz/trash/primitive-garage szemétdombnak itt Európában, de félik nevét a nagy vízen túl is! Szóval jött Looch és az új dobos Remi Lucas lett a Weird Omen-ből, aminek tavalyi kislemezéről >> ITT << írtunk.

Milyen a lemez? Nagyon odabaszós garage punk, The Gories , némi surf, Link Wray, rock-a-billy és olyan dobolás az első másodperctől az utolsóig, hogy széthalsz!!!!!!!

Idén megjelent  Piss Your Sink!!! címen a zenekar legelső, eddig publikálatlan felvételeit tartalmazó kazetta, aminek producere, mint több korai The Anomalys lemezé Nils Damage (R.I.P.& RESPECT) volt, akiről >> ITT << írtunk bővebben.

‘Panic’ videóklip >> ITT <<   ‘Smart Patrol’ videóklip >> ITT <<

teljes lemez >> ITT <<

instagram >> ITT <<

bandcamp >> ITT <<

spotify >> ITT <<

The Monsters : Du Hesch Cläss Ig Bi Träsch (Slovenly Recordings) 2022

Ez a The Monsters 8. stúdiólemezének >> ITT írtunk róla << a Schwitzerdütsch, azaz svájci-németnyelvű változata, tehát a zene ugyanaz, az ének lett újra felvéve és rákeverve. Az angol verzió megvan cd-n, de ahogy meghallottam, hogy van ez a  Schwitzerdütsch  muszáj voltam beszerezni a Slovenly-s változatot is. De azt már bakeliten. Eleve nekem mint Spatzen Jódler (debreceni jódli-punk/metal zenekar) rajongónak (sőt inkább mint Sándor Király alattvalójának) úgy éreztem ez kötelező, + járt a lemezhez egy kurvajó fanzin + poster + annyira magával ragadóan ocsmány az album citromsárga / rózsaszín dizájnja, hogy muszáj volt, na! Ja, a insert pedig bugyi-rózsaszínű. Kezembe veszem és egy ilyen fura feszültség fog el már csak a látványtól.

Mondom, a zene ugyanaz, mint amiről már írtunk. A fanzin 32 oldalas A/4 méretű tele sok-sok érdekes képpel, infóval: The Monsters szórólap 1987-ből, a legelső  The Monsters Lp hírdetése gondolom valami korabeli fanzin-ből, fotó a huszonéves Beat-Man-ről, ahogy lenyűgözve áll a legendás svájci Record Junkie lemezboltban, minden volt zenekari tag sztorizgat a régi időkről, egy hat oldalas interjú Beat-Man-el, 4 oldalnyi élménybeszámoló egy 2019-es ázsiai turnéról, szóval sok-sok érdekes dolog.

teljes lemez >> ITT <<

spotify >> ITT <<

instagram >> ITT <<

facebook >> ITT <<


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.