Ez lesz az első RNR666 Buli a Riff-ben!!! 2024. április 12. (péntek)
>>>>> facebook event <<<<<
 

 

 

SUCK:

 

A kétezertízes évek végén alakult kasseli punk trió (szinti/ének, gitár, dob) még egyetlen koncertet sem játszott, mikor 2019-ben kiadtak FROG címmel egy hat számos minialbumot kazettán. Underground szinten jó fogadtatása lett az anyagnak, a zenekar elkezdett ráfeküdni a koncertekre, felléptek ’19-ben az ausztrál AMYL & THE SNIFFERS és a Los Angeles-i ZIG ZAGS előtt is. A koncertek során némileg változott az addigi hangzásuk, bejött egy kis thrash/speed metal és némi BLACK SABBATH a képbe.
2022-ben rögzítették és kiadták első, RIBBIT című nagylemezüket, a tizenkét dalból hat vadonatúj, a többi pedig a korábban említett minialbumon található hat dal új verziója. Az évek során változott a felállás, most már négyen vannak, de Patrick a dobok mögött és Isabell a szuggesztív és karizmatikus frontember maradtak szerencsére!!!

 

linkek >> ITT <<

 

 

ENERGIA80:

(photo by Radi)

Könyörtelen Noise Rock / Noise Punk zenekar az ÉSZLELÉS, a TESTRABLÓK és a WITKIN tagjaiból. Nagyon zajos gitár, néha a káosz határát súroló fokozások, tempóban, és zajban. Egyszerre emlékeztetnek régi amerikai noise rock zenekarokra, brit anarcho-punk dolgokra, északi hardcore zajbrigádokra. Most jelent meg minialbumuk a Szégyen Kazettáknál.

 

Zene >> ENERGIA80 audio/demo <<

 

 

UNHOLY SATIVA:

 

Zeneileg valami féle avant-garde-metal-punknak mondanám, szövegileg szürreális, az Isteni színjáték (Pokol) ugrik be. Tudom ez így leírva úgy is kiveheti magát, hogy – Ááá ez biztos valami sznob elvontkodás. De, nem. Távolról sem az!

 

Zene >>  Unholy Sativa demo + album <<

 

 

 


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: , ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.