Nervous Tick & The Zipper Lips : The Monochromatic Mind of… (Big Neck Rocords) 2024

A hosszú nevű zenekar mögött egy mesteri elme található, bizonyos Biff Bifaro (Buffalo, New York). Koncerteken persze normál felállásban játszanak, de a felvételeken csak ő hallható minden hangszeren.
Rengeteg zenekarban játszik (Science Man, Brown Sugar, Eyes and Flys stb. Sőt egyik korai zenekarának az Alternative Tentacles [Biafra kiadója] adta ki egy lemezét), emellett szita / dizájn valamije és egy kazetta kiadója is van. A Nervous Ticks a covid alatt lett nagyon aktív, abban a két évben megjelent öt kazettájuk is!
De, ez az első rendes nagylemez és az első vinyl kiadványa a zenekarnak, ráadásul jobb kiadónál nem is jöhetett volna ki mint a Big Neck Records.
Nekem a régebbi, hagyományosabb, KBD punk hangzású dolgaik is nagyon tetszettek, de ez az új hangzás annál is jobban bejön! Jóval több a szinti, de kurvára nem eggpunk cukiskodás megy, hanem jófajta paranoid synth/electric punk! Az egésznek van egy futurisztikus, sötét, apokalipszis utáni hangulata, amire nem árt kicsit ráhangolódni legalább, nehogy nagyon meg legyünk lepődve a végén. Hahaahaha!

 

 

teljes album       >> ITT <<
régebbi cuccok  >> ITT <<

OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.