Xev Destruct : One Order Of Hot Rot #1 (saját kiadás) 2024

” A helyi charity shop használt cd részlegénél megszólított egy srác, mondta, hogy tetszik neki a Motörhead pólóm. Megemlítette még azt is, hogy a kilencvenes években Dark Wave / Hard Core zenekarokban játszott.” Mondja ezt Vex Ruffin a kezdetekről. Ezután nem sokkal elkezdtek ketten jemmelgetni, majd hozzájuk csapódott egy harmadik, így alakult ki a Vex Ruffin (ének, sempler),  Eddie Pakwani (gitár),  Lester Lim (elektromos dob) felállás.
Vex Ruffin alapból egy Pop/Soul/Funk szerző-előadó, aki az én látókörömbe akkor került bele amikor a Slovenly Recordings kiadott tőle két nagyon jó Lo-Fi / Garagepunk kislemezt, ezt és ezt.
Ez az új zenekar ezeknek a kislemezeknek a vonalát viszi tovább, kevésbé zajos gitárokkal és több elektronikával, kissé elborultabb formában. Electro punknak mondanám. Nekem Dél-Londoni barátaink dolgait juttatja eszembe, mint a Brain Of Morbius, és a Bert Shaft Ochestra, vagy az Eerie Materials kiadó néhány kiadványa a kilencvenes évekből. Tehát meglehetősen szórakoztató tíz dalocska ez.

 

 

bandcamp  >> ITT <<

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.