The Sex Organs : We ‘re Fucked (Voodoo Rhythm Records) 2024

Na, Miss Pina és Mr. Fasz visszatértek! Ideje volt, 8 éve jelent meg az előző lemez, az első. A visszatértek úgy értendő, hogy a Földre, ugyanis ez a két idegen az Androméda galaxisból származik egy olyan bolygóról, ahol emberi nemi szervekre emlékeztető lények élnek, akik régóta figyelik az emberi szexualitást és úgy látják „az emberi szexualitás helytelenné és nem szexissé vált„.
Vannak akik ezt az egész históriát cáfolják és úgy vélik a két „lény” csupán két jól ismert Rock n Roll zenész akik péniszre illetve vaginára emlékeztető maskarákba bújtak és egyikőjük Bone a holland The Anomalys-ból másikuk Jackie a svájci The Jackets-ből.
Ezekről a zenekarokról ugyan már hallottam, sőt írtam is róluk >> ITT << és >> ITT << de, hogy mi az igazság azt döntse el ki-ki maga.
A zene. Egyszerű, hatásos, primitív trash ‘n’ roll! Ezen belül azért eléggé változatosnak mondható ez a tizenkét dal. ’50-es RnR, fuzzos durvulás, Bo Diddley-s zakatolás, vagy punk az Underpants‘ képében, ami ha dobgép adná az ütemet teljesen olyan lenne, mint egy Nazis From Mars szám. De jó zenekar volt az, Istenem!

 

Az album hivatalos megjelenése épp nemzeti ünnepünkre március 15. re esik. Jó lenne egy Sex Organs koncert aznap, mondjuk a Várkert Bazárnál. Vagyis nem. A Múzeumkert az jobb lenne!

 

 

spotify        >> ITT <<
bandcamp  >> ITT <<
facebook    >> ITT <<
instagram   >> ITT <<
website      >> ITT <<

OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.