Május 8. (szerda!) / Auróra (Auróra utca 11. VIII.ker.)
facebook event >> ITT <<

 

 

WARM SWORDS :
Nagyon furcsa post punk / garage punk szerűség (most éppen) Franciaországból, de létezett a zenekar Brüsszelben is, viszont a főni az Új-Zélandi. Ő ismerős lehet régebbi RNR666 Bulikra járóknak, ugyanis Caelan gitározott és énekelt a REGAL-ban és gitározott egy JACK OF HEART tournén ami érintette Budapestet is. Ez a mostani zenekara a PARNEPAR / The HAHAS and the BLABLAS világához áll közelebb, akik szintén játszottak már RNR666 Buliban. Lemezismertetőnk >> ITT <<

 

BUZI KISFIÚK:
Kelet-Közép Európa. Ez ami egyből beugrik a Buzi Kisfiúk zenekarról, a másik meg az, hogy punk persze, de nem úgy, mint a Dead Kennedys vagy az Exploited, hanem mint néhány ’80-’90-es évekbeli cseh, szlovén vagy horvát zenekar és az a közép-kelet európai hangulat, amit talán csak az itt élők érezhetnek át igazán.

 

LÉTRÁK:
Majd 15 éve létező budapesti zenekar, akik minimál felállásukból (Csati – fémlétra ritmus + ének / Attila – basszusgitár) a lehető legtöbbet hozzák ki. Végül is rájuk lehet mondani, hogy : industrial punk.

 

 

Be: 2000HUF

 

****

 

Május 10. (péntek) / Kripta ( Bláthy Ottó utca 3-5.VIII.ker.)

 

NAZI TAMPONS: Jófajta gyors és genyó 77-es punk / garage punk keverék olyan elbaszottan fasza énekhanggal amihez fogható kevés van. Mindez szlovákul!

 

SALABAKTER: Ultradallamos punk, de kurvára zajos is egyben.

 

POWER FLOWER: Acid punk acsarkodás / szintipunk összevisszaság.

 

 

 

 
Zenekarok ajánlott támogatása: 2000-2500 HUF

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.