Why Bother? : Calling All Goons (Feel It Records) 2023

 

Új nagylemez az Iowa-i Why Bother? -től, idén a második (!). Az előzőről >> ITT << írtunk, akkor úgy fogalmaztam „ez egy nagyon jó lemez” azóta árnyalódott a véleményem: nagyon-nagyon-nagyon jó lemez az! Ez az új meg azon is túltesz. Ha jobban belegondolok, az utóbbi pár  (jó pár) évben nem volt ilyen lemez és zenekar ami ennyire új megközelítésben nyúlna a punk rockhoz. Hihetetlenül dallamos és fogós minden dal és mindegyikben van valami olyan pillanat, hogy -Mi a fasz van itt? Az Emotional Grotesque a 2023 év dala számomra, de mind a 13 kurvajó.
Nekem továbbra is a korai Digital Leather és a Pink Reason párhuzam ugrik be, ha feltétlenül mondani kéne valamit. Tényleg nagyon kíváncsi lennék másnak mi az ami eszébe jut róluk. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem csak az én kattanásom a Why Bother? mert eddig csak jókat olvastam velük kapcsolatban.
                                      Kedvencem egy youtube komment:
                                  The sound of the future .. TODAY
 

Ahogy az előző lemeznél írtam, a srácok egyáltalán nem nyomulnak az interneten, a keresztneveiket használják a lemezborítókon és bár ez a hatodik nagylemezük, csak most került az isertre néhány fotó róluk.

 

Bandcamp >> ITT <<
Spotify        >> ITT <<

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.