CC and the Hairy Area : CC and the Hairy Area (Popular Affliction Rec.) 2022

Fúbazmeg ez aztán tényleg ritka genyó egy valami! Mint valami elbaszott Suicide, csak punkabb és NAGYON Low-Fi. Ez mondjuk az első két számra lehet(?) igaz a másik kettő kicsit másabb. Az egyik olyasmi mint a Mononegatives (róluk >> ITT << írtunk nemrég) a másik meg mondjuk…fogjuk rá mint az ausztrál Gee Tee, de itt az ének olyan dallamos meg tán még tiszta is, hogy elsőre kurvára nem is tetszett, aztán azon vettem észre magam, hogy ezt dúdolgatom órákkal később is. Lehet ez a legjobb dal a négy közül.
Kevés az infó: Egy Chris nevű kaliforniai srác játszotta és vette fel az egészet.

Mind a négy dal >> ITT <<

Lafff Box : Lafff Box (Turbo Discos) 2022

Kurvajó négy számos 7″ a német Turbo Discos kiadótól akik idén igen aktívak voltak és nagyon fasza dolgokat adtak ki (Ex-White, Lassie,theGobs,). A Lafff Box is német banda, jófajta gyors, tekerős punk brutál ritmusszekcióval, brutáljó hangzással és kurvajó dalokkal. Az egész annyira feszes, hogy van egy ilyen robot szerű, mechanikus hatása, kábé mint a The Spits-nek, vagy Rich Crook bizonyos dolgainak, mint a LOVER! vagy a Thing. És dögöljek meg, én belehallok egy kis Daily Void-ot meg Functional Blackouts-t is. Nagy örömömre! De a kedvencem számom egyértelműen a Weird Punch, arról meg egy másik német punk banda a Modern Pets jut az eszembe, amit imádok! Szóval engem levettek a lábamról, bármikor jöhetnének RNR666 Buliba Budapestre!
A Lefff Box tagjai más bandákban is játszanak: Ex-White, Lassie (na, ők majdnem jöttek RNR666 Buliba, de az egész túrnét hidegre tette a covid első hulláma).A dobosnak van egy solo izéje a Dee Bee Rich az is jó!

Mind a négy dal >> ITT<<

Turbo Discos anyagai >> ITT<<

Turgo Discos instagram >> ITT<<


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.