The Wilful Boys : World Ward Word Sword (Big Neck Records) 2022

Harmadik album a brooklyni The Wilful Boys-tól. A stílus nem sokat változott: A ’90-es noise rock (Amphetamine Raptile Rec.) hangzás keveredik punkkal/ H.C.-vel meg ausztrál (hogy is mondták BangBang-ék?) KÖCSÖGROCK-al mint a Cosmic Psychos, vagy az újabbak közül a Pist Idiots. Ritka jó lemez. Az albumnyitó, ráolvasás szerű Muttley-től az záró Discharge feldolgozásig fasza az egész! Azt bírom még bennük nagyon, hogy kurvára súlyosak, de közben olyan számokat is képesek írni mint a már-már slágeres Better, vagy a RnR-os (Jesus Lizard-os) A Watched Pot. Ha sikerülne leszervezni nekik egy RNR666 Bulit Budapesten nem kérdés, hogy az Észlelés játszana előttük.
Érdekes dolg: A basszer tagja még az avantGRIND / freeDEATH-t játszó Child Abuse (Skin Graft Records) nevezetű borzalomnak.

Teljes album >> ITT <<

facebook >> ITT <<

instagram >> ITT <<

The Battlebeats : You Don’t Know Me (Big Neck Records) 2022

Indonéziából sem ömlenek a RnR zenék a nagyvilágra, ha jól tudom. Na ennek vége! A The Battlebeats hatására meg fog indulni RnR-punk élet rövidesen arrafelé is az hótziher. A zenekar agya, motorja egy Andresa Nugraha nevű srác, ő rögzíti és játsza fel amit hallunk. A cucc full minimálra van véve: Gitár egy overdrive-ba meg egy 15 wattos erősítőbe, a dob sincs túlkomplikálva: álló tam, pergő, csörgődob oszt szevasz. Milyen lenne a zene, ha nem hótegyszerű, kurvadühös punk-rock n roll felvállaltan a The Retards (Jay Retard(RIP) ősmocska), Presuaders (King Louie(RIP) ősmocska) és a Teengenerate (maga az ősmocsok!) nyomdokait követve. Voltál orosz barátaink a Total Rejects budapesti koncertjei egyikén, másikán? Na olyan!
Amúgy koncerteznek is trio felállásban és totál úgy néznek ki mint a japán Guitar Wolf!

Teljes Ep >> ITT<<

Teljes diszkográfia >> ITT<<

instagram >> ITT <<

facebook >> ITT<


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.