Moron’s Morons White Brothel Creepels (Wanda Rec.) 2022

bandcamp: https://www.moronsmorons.bandcamp.com/
fb: https://www.facebook.com/moronsmorons…
ig: https://instagram.com/moron.s_morons

Varsó, Lengyelország! Őket már a kezdetek kezdete óta ismerjük, szeretjük. Olyan öt éve küldték el első felvételeiket, amin akkor én személy szerint padlóztam egy nagyot. Annál lepattantabb punk n roll mocskot azóta sem igen hallottam mint a Trash Can Glory! Szerencsére a Slovenly Recordings hamar kapcsolt és 2020-ban megjelent a Looking for Danger, az első nagylemez. Ez már bikán szólt, emlékszem akkor kicsit csalódtam és nem is tetszett annyira, de később nagyon is megszerettem.

Na, de itt van ez az idei három dal! Hiperaktív, hisztérikus, pszichó. Jobb barátot nem is kívánhat magának az ember! De szerencsére ez zene, méghozzá jófajta, gyors ’77-es punk / 90-es garage mixtúra New Bomb TurksTeengenerateDisco Leppers ilyenek….meg úgy 90-es Crypt Records cuccok általában. A három közül nem emelnék ki egyet sem. Mindkurvajó!!!!!!!

Nameless Creations Pain-Powered Machine / Things That Serve (Kill Your Parents Rec.) 2021

bandcamp: https://namelesscreationsmoonmusic.bandcamp.com/
fb: https://www.facebook.com/Namelesscreationsrockmusic

Kétszámos kislemez a Moron’s Morons énekesének másik zenekarától. Deathrock / Post-Punk vonalon mozognak kb. mint a korai Christian Death vagy Stiv Bators Dead Boys utánibandája The Lords Of New Church vagy David Yow Jesus Lizard előtti Scratch Acid zenekara.

Az ‘A’ oldal a beindultabb. A stílusnak megfelelő sodró basszus, éles gitárhangok, kissé nyegle beszéd-ének az egész tele feszültséggel, középtájt kis zongorás megtörés. Nagyon jól megírt szám!
A ‘B’ oldal a nyugisabb, hosszabb mégis talán ez tetszik jobban. Nagyon jó hangulata van az egész számnak, hegedűstől, mindenestől! Engem valamiért az olasz Movie Star Junkies-ra emlékeztet. Gondolom az ének és a szomorkás-beletörődős hangulat miatt. Ha más világot élnénk ebből simán lehetne sláger.Megjegyzés: Megnéztem pár koncertvideót tőlük a youtube-on, élőben azért zajosabbak, hangosabbak ott már inkább a Birthday Party-ra emlékeztettek.


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.