A 3. fejezet

avagy

A nagy F.SZ.T.Z. könyv

-levélregény-

4.

Budapest
1999. március 22.

Szeva BordásMan!

Elegem van a durva vasárnapból! Én nem azért utálom a hétfőt, mert vége az easy kis hétvégének, hanem azért mert a vasárnapi metálozás után hétfő reggel munkába menet igencsak hajlok rá, hogy menten összeessek valahol. Ma egy óra kellett ahhoz, hogy egyáltalán rájöjjek, hol is hagytam abba pénteken. Mit is kellene nekem csinálnom. Iszonyat, hogy el tudom magam intézni.

Figyelj Bordás tudom, hogy nagyon érdekes dolog, hogy lehet színes a háttér meg a betű is, de míg elolvastam leveleidet majdnem kiesett a szemem. Ha még egyszer ilyen vibrálós, trinyós papagájlevelet küldesz rendszeresen foglak verni. Mélységesen felháborít a két budapesti középiskolás esete, meg a miskolci is. De egyet kell, hogy értsek a megfelelő időpontban és nagy hatékonysággal lecsapó rendőrséggel és a lelkes polgárőrséggel is. Dögöljenek meg a kis szaros kábítószeresek. A dealerekről meg nem is beszélve, hogy merjek így utódokat nemzeni, ha már az iskola kapujában is kábítószerrel fogják az én drágámat kínálgatni, sőt kényszeríteni, hogy kábítószerezzen. Az véleményem, hogy ha nem törölték volna el a Munkásőrséget, akkor még mindig rend lenne ebben a polgári országban.

Pénteken Cingár és Yarimkürt Szegedre utaztak. Délután Yarim munkahelyén Sándorjózsef napot ünnepeltek. Kegyetlen ittasan ért a Nyugatiba. A vonaton 50 éves aktatáskás fószereknek ütögette a fejét és közben ezeket mondta: – Kapd be a faszom! Mi van köcsög! Eltünsz te a faszba! Leütlek! Mindenkibe belekötött, aki mozgott. Cingár le akart szállni a vonatról. Szerencsére Yarim ivott még egy fél málnás konyakot abból, amit a vonatútra vitt és elájult. Szegeden ugyanazt művelte, amit a vonaton, csak nagyobb időintervallumban. Éjszaka vitték hazafelé Yarimot, aki két ember segítségével derékszögben közlekedett, majd gondozói kezei közül kitépte magát és fejjel beleállt az aszfaltba, plusz még a lakásban kétszer rábólintott az ajtófélfára minek következtében igen sebes lett a feje. Természetesen tagad mindent, mindenre azt mondja – Nem emlékszem.

Most következnek a dolgos hétköznapok. Kíváncsi vagyok mi fog ebből a hétből kisülni. Szerintem sok minden jó.

Orbán Viktor igya meg az összes belvizet! FREE SZABOLCS.
Üdvözöl mindenkit Rendes!

 

Budapest
Március 23.

Szevasz Bordás!

Tegnap elfelejtettem annyit hozzáfűzni a történtekhez, hogy Yarimkürt egyrészt törött bordáival csinálta végig a hétvégét, másrészt meg arra emlékszik, hogy a munkahelyén berúgott és valahol felébred és azt sem tudja, hol van. Na ez volt neki Szeged. A munkatársai ma eltáncolták neki, hogyan is indult el. Azt mondták, már állni is alig bírt, de azért még kért egy pohár konyakot elindulás előtt. Még ezt üvöltötte a vonaton:  – A látszat csal. Az, hogy ilyen vagyok, az nem jelent semmit! Én leütök bárkit! A vele szemben ülő lány boldogan adta neki Fantáját, csak hagyja békén.

Csákó, Rendes!

 

Nyíregyháza
Április 2.

Kedden történt. Fekete Bandi, Csák és Somló indultak haza Debrecenből. Nem történt volna semmi, ha helyi emberük amatőr tempóval nem kapja le a fejét, amint meglátta a rendőrautót. Ezen felbuzdulva találták meg a cuccot egy mérleggel együtt. Somló végig gyalázta a rendőröket, Csák összeroskadt, hallgatott és nem kívánt értesíteni senkit.
Kihallgatáson, rendőr Fekete Bandihoz:
– Tudja mi ez?
– Nem.
– Kender.
– Ez kender?
A választ nem fogadták el, így Bandi kapott egy pofont.

Este 11-kor jelentek meg a kopók egy kutyával Csákéknál. Nagy flash lehetett a családnak (anyu nyugodt, apu csapkod, nővér sír). Feltúrták szobáját, találtak jó pár tasakot, elvittek néhány fotót meg telefonszámokat. A ház valamennyi helységét végigszaglásztatták Kántorral. Még Debrecenben vannak. Informátorom már kidobált minden terhelőt és fényképeket is égetett. És én is ki fogom takarítani a lakást. Bombázhatnák már a szerbek a parlamentet!

Free Szabolcs. Bordás Kázmér.

 

Budapest
Április 6.

Csá Bordás!

Örömmel közölhetem, hogy ismét beköltözött a nagyszobába KÁOSZ.
Délután lecsúszott pár feles majd a vonaton 4 sör. Otthon szilvapálinka, sör, cigi. Jelenlévők: Dóra, Zsuzsika, Golyós Viki, Cingár, Én. (Akart jönni Yarimkürt is, de szóltunk neki, hogy sajnos nem jöhet, mert itt van Zsuzsika, és nem akarja őt látni.) Én egy 2 literes flakonból locsoltam a csajokat vízzel, míg Cingár egy üveg sörrel locsolt. Ezek után Dóra bejött egy fél vödör vízzel és a nyakamba zúdította. Locsolás után a csajok plédbe bugyolálva ültek a vizes foteleken. Úgy néztek ki, mint akit kiöntött a belvíz. 3-4 óra körül elájulás. Reggel Zsuzsika kivételével mindenki gondolkozott, hogy beteget jelent. Cudar fejünk volt.
Üdvözöllek benneteket.
Rendes

ORBÁN VIKTOR LELKE KÖLTÖZZÖN BELÉD!
FREE SZABOLCS.

 

5. fejezet


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: , ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.