avagy

A nagy F.SZ.T.Z. könyv

– levélregény –

3.

Nyíregyháza
1999. március 15.

Szeva Bordás! Visszaút: felszálltam a vonatra, elrohantam a büfé kocsiba, még pont egy sörre volt pénzem. Miközben a széken ülve sörözgettem, azt vettem néha észre, hogy rá vagyok borulva az asztalra és épp most ébredtem meg. Ez történt legalább vagy ötször. Debrecen után elfogyott a söröm, semmi ismerős, így visszamentem a helyemre és azonnal elájultam. Felébredtem, gőzöm sem volt hol vagyok, így hát megkérdeztem a mögöttem ülő lányt, hogy hol is vagyunk tulajdonképpen. Ő azt válaszolta, hogy Kőbányán. 5 percig dolgoztam fel az információt és már akartam neki mondani, hogy velem ne szórakozzon, mert nem létezik, hogy kialudtam magam, sört is ittam, és még csak Kőbányán vagyunk. Ekkor mondták be, hogy a Nyugati pályaudvar következik és nekem ekkor ugrott be, hogy én Nyíregyházáról jövök Pestre, nem pedig fordítva. Cingárt felhívtam a Nyugatiból, de ő a holnapi kemény napjára hivatkozva lemondta a találkozót. Sebaj otthon volt Dóra, így ketten elszívtunk egy cigit és éjfélre már ágyban is voltam. Reggel kellemes bizsergéssel ébredtem.Üdvözöl barátod, Bandi.

DÖGÖLJÖN MEG ORBÁN VIKTOR NEGYED NÉGYKOR!
HÁROMSZOROS HURRÁ.
FREE SZABOLCS.

 

Budapest
Március 18.

Szia Kedves! Tegnap este Cingárral megbeszéltük, hogy én fáradt vagyok, ő meg holnap tanít, plusz délután tolmács- ország suli estig. Így áttettük a szerdai ivászatot csütörtökre. Ám gondolom sejted, hogy nem így történt. Este háromnegyed tízkor csengettek. – Ki a faszom lehet az ilyenkor? Cingár volt Emíliával. Hoztak vagy 8 sört. Niki meg Nyíregyházáról hozott fél liter házi pálinkát. Az első feles után kiöblítettem a mosogatóba a poharakat, hogy ne legyen olyan büdös a szobában, meg úgysem iszunk többet, mert gázos ez a pálinka. Persze 2 órára már semmi nem volt belőle. Máté megjött 2-kor, hozott 8 sört.  Sikerült 4 órát aludni. Úgy keltem fel reggel, mint egy zombi. Cingár meg ment Csepelre tanítani. Nemrég hívott fel boldogan, hogy elmaradt az órája. Kibaszott másnapos vagyok. Szopatom a szervezetem. Azért is fogok ma valamit csinálni. Ha más nem, ma is berúgok.Üdvözöl barátod András.Orbán Viktor szopja le az összes tetves hajléktalant! Deutshc Tamást, meg dugja seggbe az összes cigány buzi a volt Szovjetunióból. FREE SZABOLCS.

U. i.: Kérdezd már meg Tótlalit, hogy most akkor együtt jár Pirivel vagy nem?

 

Nyíregyháza
Március 19.

Most beszéltem Tótlalival. A kölcsönös szimpátia és a közös érdeklődés ismét szép és harmonikus kapcsolatot szült.  Nem kis örömmel tölt el, hogy a két fiatal egymásra találásánál jelen lehettem. Visszagondolva is mámorító érzés fog el, ha arra a napra gondolok. Most még csak bimbózik szerelmük, ám minden remény megvan arra, hogy hamarosan virágba is borul. Szerintem te is így érezhetsz, mint én. Értesítsétek az örömszülőket, hogy kisebbik lányuk, Piroska fejét hamarosan bekötik. Részint mert Tótlalinak komolyak a szándékai, részint, mert először üt, és csak aztán kérdez.  Sajnos most egyszerű, hétköznapi dolgokról fogok írni neked. Ma délután 5. órakor találkozunk a srácokkal a Bel Amiban, onnan pedig a Kiskocsmába megyünk konspirálni. Az Isten nem mentheti meg a világot, mi az Ördögre számítunk. Jövő héten megint Budapestre fogok utazni. Terveim között szerepel tiltott és engedélyezett szerek korlátlan fogyasztása. Legyetek optimisták és nevessetek sokat.Ölel őszinte, igaz barátsággal, Kázmér.

Nincs polgári kormány POLGÁRHÁBORÚ nélkül.
Betartás.

Nyíregyháza
Március 20.

Mi is történt tegnap? 17 órakor a Bel ami- ban találkoztunk. 18 órakor a Kiskocsmában vártunk Karcsira, én, Herman, Tótlali meg Lapát, aki úgy néz ki, mint egy árvízkárosult. Elvitte a víz a gazdaságot, oda lettek a malacok is, csak ez az egy rend ruha maradt. A várakozás közben egy-két kis várda, néhány sör. Karcsi fél 8 tájban érkezett, ekkor tekertünk és 10 üres üveggel indultunk tovább, útközben még firkáltunk is. Free Szabolcs – Magic East, meg ilyenek, de Magyarország első B.U.G. Mafia feliratát is elhelyeztük. Szép csapatunk volt. Az igazság az, hogy ezek után nem sok mindenre emlékszem. Ami biztos, hogy a Bel Amiba nem mertünk bemenni. Voltunk még néhány helyen, de a gond ezzel a várossal. hogy nem lehet menni sehova, és nem lehet csinálni semmit. Hát persze, hogy hőzöngünk. Az X- Cafe annyira szar hely, annyira szar emberekkel, hogy ha egy adag valamivel (sör, slukk, várda) több van bennem a DJ. nem menekült volna meg, igencsak nézegettem a lemezjátszóit és vacilláltam, hogy most akkor szkreccseljek vagy ne szkreccseljek. Az a jó, hogy az ember a könyvtár parkban nem csalódik. Volt sör, bor, szotyi, jó hangulat, tánc. Nem igazán tudom, hogy mikor kerültem haza, de reggel elégedetten ébredtem.

Ma 3-kor Spartacus- III. Kerület a Tanárképző tetejéről, sránceszekkel, sörökkel. Nem tudom, hogy lesz-e este.Csőváz.  BordásMan

FREE SZABOLCS -MESÉS KELET.
GYERE VELÜNK A SZABADBA! F.SZ.T.Z.

4. fejezet

1. fejezet
Közjáték
2. fejezet
3. fejezet
5. fejezet
6. fejezet


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: , ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.