O-D-EX : Breaker (Dirtnap Records) 2024

Electro-punk a texasi Dentonból. Az első szám tizedik másodpercétől, már tudtam, hogy jó lesz a teljes lemez. Ahogy bejön a dobgép ütemére az az elképesztően mocskos szinti hang, hát az csodálatos! Ez a dal, úgy összességében a Digital Leather-t juttatja eszembe.
A következő szám a jó öreg Chrome / Helios Creed vonalat követi, de az ugyancsak texasi Drain is használta ezt a fajta nyomulós repetitív/mechanikus/mániákus gitározást az első időszakában. A Trashy Ways olyan mint a svájci Sam Snitchy lemezéről valamelyik szám lenne bedurvítva, kiborg punkosítva.
Az egész lemez úgy szól, hogy nem tudom mit sajnáljak jobban, a fejhallgatóm membránját, vagy szegény dobhártyámat. Kegyetlen egy cucc elejétől a végéig.
Szerintem simán megpróbálkozhat a lemezzel akár egy EBM/Industrial arc, de Digital Leather, Static Static, Lost Sounds, Tit Wrench kedvelőknek szinte kötelező!
A duó egyik tagja a The Marked Men hagyományosabb punkzenekarból illetve a szintis power pop-ot (nagyon jól) játszó Mind Spiders-ből lehet ismerős.

 

teljes album >> ITT <<
instagram    >> ITT <<

 

 

 


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.