Vehemencia : Demo (Szégyen Kazetták) 2023

Na, erre sem gondoltam volna, valamikor a kétezres évek közepén mikor talán a myspace-en ráakadtam a Mayyors nevű amerikai bandára, hogy 2023-ban lesz egy budapesti zenekar ami nagyon hasonló dolgot játszik majd. Konkrétabban ilyen frankó, odabaszós, primitív, szarrá torzított noise punkot ami a szívemnek olyan kedves muzsika. Ha jobban belegondolok a Mayyors aktív idejében a vehemenciás srácok valószínűleg általános iskolások lehettek.
Hét rövid, másfél perc körüli szám van a kazettán, hét agybaszás, kurvajó ide illő dühös, idegbeteg énekhanggal. A dumák is jók, egy dal egyenesen a köztársasági elnök asszonynak címezve, hogy rohadna meg!
Ajánlott minden zajrockernek, noisepunknak, mondjuk olyanoknak akik csípik a Fag Cop, Tractor Sex Fatality féle őrületet.

 

A basszernek, Dragonak van még a Power Flower szintis punk zenekara ami szintén kurvajó, meg volt a Cellar Dweller black metal/punk hálószoba projectje is, az is jó. A dobost, Martint meg mintha az UH feszten láttam volna játszani egy kísérleti/pszichedelikus zenekarban.
A kazetta nagyon szép, ha még van belőle érdemes beszerezni a Szégyen Kazetták-tól. Mondjuk onnan mindent érdemes beszerezni.

 

 

bandcamp  >> ITT <<
instagram   >> ITT <<

 


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.