Movie Star Junkies : Boy, Life Is Chaos (magánkiadás) 2024

Ez a két szám az első megjelenése az alaposan megváltozott felállású torinói Movie Star Junkies-nak. A régi csapatból Stefano (ének) és Boto (gitár) maradt, két srác jött a Dadar-ból (első nagylemezük borítóját Fefi, a budapesti punk élet egyik oszlopa, Szégyen Kazetták stb. rajzolta!) és egy srác a Ga-Rage!-bőll ill. a Bam!Box  Orchestra-ból.
Szerencsére stílusváltás nem történt, maradt az elmélyült, de szenvedélyes, mindig robbanásra kész hangulat ami mindig is jellemző volt rájuk. Legtöbbször a Gun Club / Birthday Party párhuzamot emlegetik velük kapcsolatban, amiben persze van némi igazság, de maradjunk annyiban, hogy a M.S.J. az M.S.J. oszt kész. Az egész diszkográfiájuk egy kincsesbánya, maradjunk ennyiben.
Amúgy nekem ők ilyen külön helyen vannak a szívemben, már csak azért is, mert az elő budapesti koncertjüket tizenhat évvel ezelőtt szerveztük le és emlékszem a találkozás után öt perccel mondtam Mártinak -Bazmeg, ezek ugyanolyanok mint mi! Szerencsére arról a buliról fennmaradt pár videó >> 1#   2#   3#
Olyan hét éve pedig Stefano a másik zenekarával a Lame-el adott nekünk  meglepetés koncertet az udvarunkon, rendesen erősítőkkel, dobszerkóval hahaha!

 

mindkét dal  >> ITT <<
bandcamp    >> ITT <<
spotify          >> ITT <<
facebook      >> ITT <<
instagram     >> ITT <<

 

klip:

a Boy, Life is Chaos koncerten. Állat!


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.