Goutlaw : Goutlaw (Beast Records) 2023

Ajjjaj, új kedvenc zenekar a láthatáron? RNR666-os hugicánk, Zsófi hívta fel a figyelmem erre az ausztrál csapatra, akikbe kábé tizenöt másodperc alatt belezúgtam. Eléggé a gyengém ez a fajta bulúzos, Stooges áztatta mocsodék HARD rock.
Többnyire középtempóval operálnak a srácok, a gitáros nem spórol a szólókkal, a basszus / dob alap simára lapít, az énekes meg nem énekel, süvölt!
Honfitársaik közül beugrik a Beast Of Bourbon, a Lubricated Goat és a Grong Grong a nyolcvanas évek elejéről,akik között, vezetékneveiket  (Kovács, Tolnay, Farkas) elnézve három magyar származású is volt. Érdemes megnézni ezt a youtub videót róluk, nem semmi sztori az övék. Beszél: Mr Tolnay és Mr Farkas >> KLIKK <<
Na, de jól elkalandoztam. Vissza a Goutlaw-ra. De végül is mindent elmondtam, talán még annyi, hogy idénre terveznek egy európai tournét. Az RNR666 mindenképpen fel fog nekik ajánlani egy budapesti lehetőséget. Hátha…

Ja, Laughing Hyenas (ott énekelt John Brannon a hardcore alapvetés Negative Approach után.) és Chrome Cranks kedvelőknek szintén melegen ajánlott!

 

 

teljes album >> ITT <<
instagram    >> ITT <<

 

 


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.