Nakéremszépen…
Nem csalás, nem ámítás: elkészült!
Röpke két év csúszással, de beindulunk újra, újult erővel: a három Elvis és hitetlen hordája.

Ebben az első posztban olvashattok néhány hasznos tudnivalót az oldallal és annak használatával kapcsolatban, szóval ha valamikor is eltévednétek az új RNR666 oldal útvesztőjében, csak keressétek meg ezt a bejegyzést és kommentben vagy privátüzenetben kérdezzetek!
Nakéremszépen…
…szóval, az oldal többé nem a régi, így-úgy frissülő statikus html-fos, hanem egy igazi, XXI. századi php-monstrum.
Aki részt akar venni az oldal történéseiben, aki hozzá akar szólni, ne adj isten oldal szerkesztővé akar válni, az először is: regisztráljon! A regisztráció (csak úgy mint az egész oldal) nagyon egyszerű; választassz egy hangzatos felhasználói nevet, egy titkos jelszót, megadsz egy létező, saját email címet, ahova kapsz egy regisztrációt megerősítő mailt, aztán: adjadneki!
 
Van itt minden kéremszépen!
 
A 6Line, mint az RNR új kezdőlapja egy naponta, de akár percenként is frissülő hír-blog, ahonnan mindig első kézből értesülhetsz a legfrissebb történésekről. Ha úgy érzed, hogy elég tökös vagy, hogy egy csomó mindenről értesülsz és ezt szeretnéd megosztani a többi olvasóval is, akkor regisztrálj és szólj nekünk, hogy adjuk meg a kellő jogosultságokat!
 
A Radioban értelem szerűen a rég várt RNR666 RADIO SHOW mellett három új, hetente jelentkező műsort is fogsz találni, ha az istenáldotta programozóink elkészülnek vele, letesztelték és rámondták az áment! Szóval a Rádio még fejlesztés alatt van, de (tényleg) csak hetek kérdése és beindul a mandula! A fejleményekről, szintén értesülhetsz a 6Line-ból!
Na, ez a dolog máris változott, lásd kapcsolódó írásunkat!
 
A Magazin (a régi formától eltérően) külön vált a rádió adásoktól, szóval nem függ egyik a másiktól. Főszerkesztője, a nagyhatalmú rohadék, Szabó lesz, szóval ha szívesen írnál a magazinba szép, hosszú és nem kevésbé érdekes cikkeket, akkor őt keresd!
 
A Koncert/Booking menű pont a zenekaroknak csak úgy, mint a koncertszervezőknek és az egyszerű koncertre járóknak is érdekes lehet. Itt olvashatsz az éppen szervezés alatt álló bulikról de láthatsz egy összesített listát az összes eddigi RNR-szervezésről is! Bármi kérdésed lenne, Csühes Palit keresd!
 
Az RNR666 TV egy egészen új szín lesz a palettán, itt full koncert videókon kívűl, találhatsz majd saját gyártású riport filmektől elkezdve, egészen a szürreális "ezmegmi" videókig mindent! Ha esetleg van olyan videód amit szívesen felraknál az RNR-re akkor szólj és megbeszéljük a dolgot! Ja, pár nap és felkerül az első full-koncert videó!
 
Természetesen újra Fórumozhattok az RNR-en, csak már megújúlt, korszerű formában! Hogy "beszólhass" természetesen szintén regisztrálnod kell. Ugye menni fog?
 
Az Archivumban a régi html alapú RNR-eket (mind a huszonnégyet) olvashatjátok és hallgathatjátok újra!
 
Igen, van Gallériánk is. Ide várunk minden kedves és lelkes RNR-bulikon tevékenykedő (profi és amatőr) fotóst: szedjétek össze a bulijainkon készült képeiteket és küldjétek el nekünk, vagy pedig regisztrálljatok és töltsétek fel őket saját kezüleg! Fasza, mi?
 
A $hopban csupa hasznos és haszontalan dolog cserélhet majd gazdát. Jutalékot, százalékot természetesen nem kérünk, de fenntartjuk a jogot arra, hogy egy egy "árucikket" önkényesen "levegyünk a polcról". Szóval polókészítők, lemezkiadók és mindenki akinek van valamije amit el akar adni az jöhet!
 
A Linkek között a kedvenc oldalaink címeit találjátok. Ha valaki kifelejtve érezné magát, az rakjon fel a saját oldalára minket linkként és szóljon, hogy mi is rakjuk ki őt! Figyelem: a bannerekre is kikerülhetsz, csak szólj!
 
A Kontaktok között az RNR-szerkesztők elérhetőségét fogod megtalálni hamarosan, bár (ismétlem) ha regisztrálsz, akkor, fogsz tudni küldeni dirrekt, privát üzenetet is szerkesztőinknek!
 
Az About Us-ban azokat az angolul beszélő sorstársainknak csöpögtetük némi infót az RNR-jelenségről akik azt sem tudják, hogy eszik-e vagy isszák…
 
Így a végére (elejére) mit is irhatnék: regisztráljatok, aktívkodjatok, vegyetek részt!
 
ui.: ebben a pillanatban az oldal egy béta-verzió, tehát ha bárki bármi rendellenességet tapasztal az szóljon!

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.