A malac magokat egymástól süldőnyi távolságra ültetjük. Egyik oldalukra kukoricát, másik oldalukra krumplit vetünk., így a kikelő kis malacok táplálása és a föld trágyázása is megoldott. Ha ételmaradékkal színesítjük étrendjüket, meghálálják! Öntözni ne feledjük!
 
 1gram sertés


 
Disznószüret
Az első nagy hidegek idején kezdődik a disznószüret, mivel kizárólag üvegházban vagy fólia alatt nevelt sertéseink élik túl a telet. Minden modern parasztgazdaságban nagy esemény ez. Ilyenkor összejön a család apraja- nagyja, barátok, rokonok, szomszédok, ismerősök. Disznóinkkal szemben a hagyományos módon járunk el, majd levágjuk őket gyökerükről. A fogó pálinkát azonban hagyománytiszteletből sem szabad megspórolni, mert néhány generáció múltán úgyis feledésbe merül e szép szokás eredete. Nagyon erősek vagy nagyon részegek a disznók gyökerestől való kitépésével is próbálkozhatnak. Sertéseink lába elcsökevényesedett, ezért ha domboldalra vettettük kondánkat nagyon vigyázzunk, el ne hengeredjenek, mert könnyen balesetet okozhat egy- egy nagyobb testű példány. Extrém eset volt, mikor két évvel ezelőtt a svájci Alpokban megindult egy disznó a havas domboldalon. Egy kisebb vendégfogadó bánta, de szerencsére a termelőnek volt biztosítása, így fizetett a Wintertúr. Színesíti a disznószüretet, ha mexikói sertést is neveltünk. Ebben az esetben kukoricát, chili paprikát és peyote-ot vetünk a malac mag köré és tequilával öntözzük.

Pig Pack! Rendeljen cégünktől egzotikus fajtákat! Nemesített japán törpemalac illetve vietnámi csüngő hasú magok érkeztek!
Baromfi +
Sejkek nagy kedvence a Konyakos csirke. Csirkéink és egyéb szárnyasaink kizárólag a legjobb francia konyakokon nőttek. Henessy, Courvoisier, Rémy Martin. Kóstolja meg ánizspálinkás libáinkat is!
 
 
Minden kedves látogatónak jó étvágyat kíván a  Röf-Röf Gá-Gá International Kft. (x)
 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: , ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.