Most pénteken, a tizedik születésnapi koncertek előtt-között-után, 17.00-tól kezdődően lépnek laptop mögé azok a vállogatott szakemberek, akiknek több-kevesebb közük van az idén tizedik éve tartó RNR666 műsorfolyamhoz: együttes jelenlétük azonban, nem csak, hogy emelni igyekszik majd az ünnep sötétjét, de külön-külön is megérdemelnek egy-egy misét. A lányos zavarban megfogalmazott méltatás helyett, feltettünk nekik egy személyre szabott és két mindanyiuknak szóló kérdést, hogy beszéljenek ők maguk: Magukról.

mrher_hatcsaj
MRS HERSKIN DJs

/ mrsherskin.com

– EGYIKŐTÖKRŐL MEGTUDTUK NEMRÉG, HOGY NEM UTÁLJA A BÜDÖSÖK ZENEKART. A PÁROS MÁSIK FELÉNEK IS VAN HASONLÓAN MEGLEPŐ ZENEI-PERVERZIÓJA?
– Hmm, attól függ kinek mi tűnik perverziónak… a heti kedvenc a Les Horribles Travailleurs.

– MILYEN STÍLUSOKRA/HANGULATOKRA SZÁMÍTSUNK TŐLETEK?
– Kellemesen erőszakos.
– Lesz egy kis 80’s ebm, dark wave + neue deutsche welle – post punk és egy kicsit újabb post-industrial… azt hiszem ennyi.

– VISZONYOTOK A VAGINÁHOZ?
– Annyira természetes, hogy azt se tudom mi az pontosan.
– Fiúnak készültem, úgyhogy olyan 50-50.

lili_hatcsaj
CYST LILI

/ facebook.com/ciszta

– A PASID ‘PYRAMIDS DON’T EXIST BENCE’. OTTHON KI RAK BE ZENÉKET INKÁBB, TE VAGY Ő?
– Általában az utcában lévő étteremből felszűrődő jazzt szoktuk hallgatni. Ezen kívül mivel az egyetem mellett csak a háztartási feladatok ellátására futja az erőmből, kizárólag Bence szokott zenéket berakni. Valahol olyan ez, mint a festésnél, hiszen a ráhatások és a feltétlen tisztelet okán a saját munkád teljesen olyanná válik, mint a másiké, a nő számára megtiszteltetés, ha van, aki irányt mutasson. Volt már rá példa, hogy magamtól döntöttem és beraktam a kedvenc beyoncé számomat, de ekkor ő megütött és lekeverte valami dallamtalan borzalomra. Mindegy, jobb is így, most legalább lehetőségem nyílik kibontakozni, bár a lista 80%-át természetesen ő határozta meg.

– MILYEN STÍLUSOKRA/HANGULATOKRA SZÁMÍTSUNK TŐLED?
– Igyekeztem úgy kiaknázni a nekem jutott 20%-ot, hogy egyszerre megnyilvánuljon benne a zenei előképzettségem és régi csajos bulik felhőtlen hangulata. Szóval lesz igazi seggrázós dallamtenger, már-már változatos techno-ritmusok, és egy kis schönbergi atonalitás. A maradék 80% gondolom elég zajos lesz, de csütörtökig még meghallgatom őket.

– VISZONYOD A VAGINÁHOZ?
– Ezen még nem gondolkodtam. Megkérdeztem Bencét, aki megengedte, hogy alkossak saját véleményt, de nem ment, bocsánat.

macskaz_hatcsaj
macskazita

/ wtejfnbdmllouhrbd.tumblr

– MIÉRT VÁLTOZTATTAD MEG A BLOGOD NEVÉT ?
– hat ez nem tul izgalmas tavaly januarban kerestem alberletet es akkor szembesultem vele pontosan mennyire is rigolyasak a foberlok es mennyire utananeznek embereknek es egy gyors google kereses alapjan lattam hogy a nevemre kiadja a tumblremet es akkor ugy ereztem lehet nem kene fojtogatos szexes gifekkel telerakott dolgokat nezniuk es ez alapjan eldonteni nem koltozhetek szoval egy ilyen teljesen gyakorlatias oka volt es mivel semmi otletem nem volt csak benyomtam a billentyuzetet random

– MILYEN STÍLUSOKRA/HANGULATOKRA SZÁMÍTSUNK TŐLED?
– lanybandak fognak hoborogni orditozni aztan osszetorve szomorkodni

– VISZONYOD A VAGINÁHOZ?
– a sajatomhoz nagyon jo maset nem ismerem

szombateva_hatcsaj
SZOMBAT ÉVA

/ evaszombat.com
(fotó: Berger Dalma)

– SOSEM ÉRTETTEM, HOGY A FOTÓSOK MIÉRT RAKNAK BE ZENÉT A MŰTERMI FOTÓZÁSOKHOZ… MAGUKNAK VAGY A MODELLNEK SZÓLNAK EZEK A SZÁMOK? KÉTFÉLE ZENÉRE, KÉTFÉLE KÉP KÉSZÜLNE UGYANABBÓL A BEÁLLÍTÁSBÓL?!
– Amikor rajzszakkörbe jártam a tanárunk ki volt borulva ha bedugtuk a fülünkbe a fülhallatót, azt mondta a zene elvonja a figyelmünket, ráadásul az előadót is megsértjük vele mert nem rá koncentrálunk. Szóval ez néha eszembe jut amikor bömböl a zene a fotózásokon, hogy lehet most ezzel csak ártok a képnek illetve megsértek egy csomó előadót.
De ha jó a zene és passzol a fotózás témájához akkor nagyon is inspirálóan tud hatni, a modellre is és rám is. Ugyanakkor le is tud hangolni, és még nem próbáltam de nagyon is el tudom képzelni, hogy különböző zenére különböző képek készülnének.

– MILYEN STÍLUSOKRA/HANGULATOKRA SZÁMÍTSUNK A RÉSZEDRŐL PÉNTEKEN?
– Az egyik mappám amiből válogattam a „lányoskiabálós” nevet viseli a másik a „power of love”-ot, stílusilag vegyes. Lesz szó rúzsokról, lányokról, gyilkosságról, férjekről, cowboyokról, titkokról, puncikról, cicikről, kiabálva is meg suttogva is.

– VISZONYOD A VAGINÁHOZ?
– 💖 BFF!!! 💖

djduda_hatcsaj
DJ DUDA

– A DIGÉPBEN SZEMPLEREZTÉL, AMÚGY KLASSZIKUS ZENÉT OKTATSZ A NEBULÓKNAK, AMI LÁSSUK BE ELÉGGÉ „KÉT VÉGE A FASZNAK”, DE MILYEN LENNE, MILYEN STÍLUSBAN JÁTSZANA AZ A ZENEKAR/FORMÁCIÓ AMIT MAXIMÁLISAN A TE IZLÉSED SZERINT ÁLLÍTANÁL ÖSSZE?
– Nyolc bites Commodore 64 zenét.

– MILYEN STÍLUSOKRA/HANGULATOKRA SZÁMÍTSUNK A RÉSZEDRŐL PÉNTEKEN?
– Erre is, arra is, általában gyors tempójú slágerekre.

– VISZONYOD A VAGINÁHOZ?
– Az meg mi a fasz?

tibornoe_hatcsaj
KISS TIBOR NOÉ 

/ kisstibornoe.blogspot.hu

– NEM CSAK A „NAGYBETŰS” IRODALOMBÓL, DE MINT ÚJSÁGÍRÓ IS ISMERÜNK. BEFOLYÁSOLJA A SZETTED ÖSSZETÉTELÉT, HOGY KORÁBBAN ÍRTÁL ZENÉKRŐL, ÚGY ÉRTEM, VAN OLYAN ZENE AMIT „CSAK HA SENKI NEM HALLJA” RAKNÁL BE ÉS HA IGEN MI EZ?
– Általában ilyen, „nehezen hallgatható” zenéket hallgatok. Egyszer felolvastam a Mount Fuji Doomjazz Corporation egyik lemezére, a Succubust ajánlom közülük. De még hosszan lehetne sorolni: Thomas Köner, Have a Nice Life, The Angelic Process, mostanában ezek szerepelnek leggyakrabban a playlisten. Meg a Minsk és az A Swarm of the Sun új lemeze.

– MILYEN STÍLUSOKRA/HANGULATOKRA SZÁMÍTSUNK A RÉSZEDRŐL PÉNTEKEN?
– Zajos, kattogós, pörgős, végső soron mégis popos dolgokra, egyfelől. Másfelől lágy, lebegős, álmatag hangulatokra. A kettő – remélem – mégis összeér. A Crystal Castles-től a Cocteau Twinsig, ha ezt így el lehet képzelni.

– VISZONYOD A VAGINÁHOZ?
– Előbb sóhajtozom, aztán káromkodok. Aljas kérdés.

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

!!! FIGYELEM !!!
!!! AZ INTERJÚK SORRENDJE NEM AZONOS A PÉNTEKI FELLÉPÉSEK SORRENDJÉVEL !!!


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: , ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.