Split System : Split System (Legless Records) 2022

Véletlenül akadtam erre a zenekarra, már ahogy a mindenféle testre szabott keresők világában lehet véletlenről beszélni. Hamar ki is derült, hogy ez végül is egy „szupergroup”, akik olyan általam szeretett ausztrál bandákból jöttek össze, mint a Jackson Reid Briggs & The Heaters és a Stiff Richars és pár olyanból, amikről még nem hallottam ezelőtt. Apropó, J.R.B. & The Heaters! Ha minden jól megy vagy idén vagy jövőre úgy néz ki játszanak majd Budapesten RNR666 Buliban!

 https://splitsystem.bandcamp.com/album/split-system

Mind a négy szám az igazi beindult ausztrál garage rock hagyományait ápolja a Cosmic Psychos – Bored! – GOD vonalon. Ahogy olvasható a bandcamp oldalukon (ahol van plusz egy dal), a zenekar egyet próbált a covid lezárások előtt és a kislemez anyagát sávonként küldözgették el egymásnak e-mailen keresztül. Nincsen ebben semmi új, régen is voltak zenekarok, akit ezt a módszert alkalmazták, csak kazetták és a posta segítségével.


Pervitin : II (Teenage Hate Records / Dangerhouse Skylab) 2022


Na, erre a lemezre már viszonylag régen és nagyon vártam, mert az előző nagyon betalát! Nem csalódtam szerencsére: Garage – fuzz orgia kurva ütős dalokkal, mint a legutóbb.

 https://pervitinbox.bandcamp.com/album/ii

Birthday Party – Jesus Lizard – Destination Lonely – Movie Star Junkies ilyesmik kavarognak. Ez több, mint ami a magamfajtát kielégíti!Ja, franciák, Lyoniak. Merci beaucoup!!!!!!!!


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.