a3803794331_16

Hamarosan megjelenik az második B.M.C. album, digitális formában itt az egész! Wolfman Bob elmondta még anno az RNR666-nak, hogy mindenki magyarázott nekik, hogy az első album hangzása túl tiszta, nagyon steril. Úgyhogy ezt az új anyagot totál élőben vették fel, meg is lett az eredménye: egy L O U D & S I C K PSYCHEDELIC R n R album! Mi az egészből a tanulság? Ha a haverod egy zenekarból megkérdezi – Hogy teszik a lemezünk? Nem kell feltétlenül azt válaszolni – Kurvajó, tökéletes!

B.M.C. Big Mountain County: Wild Dirty Rock n roll – A B.M.C. (Big Mountain County) 2012-ben alakult Rómában, miután feloszlott a szicíliai THE BOILERS neo-garage zenekar, akiket az olasz underground R ‘n’ R világ igen nagyra becsül, ezt meghallgatva:

Vagy, ezt megnézve:

nem is csodálkozunk rajta.

Az ex-THE BOILERS-es srácokhoz 2013 elején csatlakozott Wolfman Bob aki tagja volt a mára legendás THE ULTRA TWIST zenekarnak:

És a B.M.C. mellett a TRIO BANANA-ban is zenél:

Így négyen rögzítettek 2013-ban egy 7″ es kislemezt:

És ez a lemez, igencsak nagyszerűre sikeredett. Dallamos, de nagyon intenzív Rock ‘n’ Roll muzsika punkosan megküldve. Koncerten persze állatok, kérdezzétek meg azt a maroknyi rockert aki látta őket az elmúlt 2-3 évben Pécsett és Budapesten!
És máris itt egy videó az új albumhoz!!!


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.