A Lazy K 2008-ban Kansas Cityben (Missouri állam)* alakult punk együttes egy nagynéni rancháról vette nevét. Később elhagyták a K-t, még később meg Knot Lazy-nek is hívták magukat. Első kislemez Lazy néven.
  

Party City
 
 
*Talán az egyetlen város, ahol az 1920 és 33 között tartó nagy nemzeti alkoholtilalmat a város hivatalos vezetői figyelmen kívül hagyták, bár rájuk is vonatkozott volna. Amikor 1901-ben a tilalom élharcosa, Mrs. Carey Nation körútja során ide tévedt, és szokása szerint egy bárban kis fejszéjével (és követőivel) likőrös palackokat kezdett összetörni,
 
Mrs. Nation Kansas Cityben, 1901
 
rögtön letartóztatták. 500 dollárra (= 2 900 000 forint) büntették, amit csak akkor kell kifizetnie vagy leülnie, ha még egyszer beteszi a lábát a városba. Mrs. Nation az ítélet kimondása után 15 perccel már úton is volt az államhatár felé. A nagy nemzeti tilalom idején virágzó városban reggelig tartó bulikon született meg a Kansas City Jazz. A big band és a be-bop között, erős blues hatás alatt. Legendás alakjai Charlie Parker és Count Basie.
  
 
Malin gitár+elektro onemanband Dél-Franciaországból. Nagylemez.
 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.