MA ESTE! 
 
 
 
Csege96
Kedves Dolly Rambo és Madam X-otic!
Szerintem egy együttes vagy egy énekes célja hogy a zenéjével feldobja az ember napját vagy szint vigyen az életébe.De ez a "zene" szerintem semmi féle élvezetet nem nyujt senkinek.

vargaa86
nice! mikor jön az album? 🙂 

 
Imotakttob
méghogy a grindcore és a death metal beteges……..Dolly rambo-hoz képest csak Miki Manók
 
Eraerus
Ó HOGY ROHADJÁL MEG TE HOGY IDD MEG A HUGYODAT MEG A SZARODAT TE A NEVED IS EGY RÉMÁLOM!!!!.TE UNDORITO NÖVAGY TUDTÁL ROLLA? ABBA KÉNE HAGYNOD EZ NEM A TE MÜFAJOD! A TE MŰFAJOD A DILIHÁZ.!!! NEM IS TUDOK RÁD MIT MONDANI ANNYIRA GUSZTUSTALAN DÖG VAGY HA TV BEN SZERETNÉL SZEREPELNI AJÁNLOM A PORNO SZINÉSZETET HA VÁGYAIDAT AKAROD KIÉLNI!!!

beaflor100
ez egy kulturbarbar!!!!! jobb lenne ha halgatnal!

kritikusan
nah ez egy kipihent kis alkotás 😀 ALTER mint állat, aki fikázza annak meg azt mondom, semmivel sem jobb a többi zacskó celeb legújabb albumai ! Ebben legalább van alkotói fantázia ha betegre is sikerült akkor is ! 😀 gratula, pisi kaka vudubaba 😀 LOL XD XD

finalarmii
te nem vagy normális. bejelöltem a videódat kifogásolhatóként /gyerekek zaklatása. remélem eleget is tesznek, és eltüntetnek innen.

 
 
 
filmarkadia
Nagyon jó lett! Egyedi, a szokásostól változatosabb szöveg, az alapzene kifejezetten passzol hozzá, így tovább Dolly Rambo!

666tedac666
Ilyenkor örülnék egy Adolf Eichmannak vagy Himmlernek…újra bevezethetnék a koncentrációs táborokat az ilyeneknek! Persze hogy a külföldiek minket Magyarokat gyökérnek tartanak, hát EZEKÉRT!

pijozsvajzsroj
Emberek nem tudom ti, hogy vagytok vele de én nagyon szívesen fejbe rúgnám!

andzsunkwan

felkéne logatni a legközelebbi fára azt majd azon nevethet
 
csboxer1
Szerintem ezt hagyd abba….És am az a durva , h ezt a büdös szart az trl klubba is hívták "énekelni" hát én egyből kapcsoltam el…
 
bucuku1
Akinek ez nem tetszik annak NEM ajánlom az A.E Bizottságot, Drkondor&dr aklua, Ápolók……zenekart pedig ennek az izlésnek is helyet kéne adni…. de aki tv t néz dögöljön meg …….. Éljen a debreceni Undergrund, meg a miskolci….
 
18Knocker
GIGALÁJK! nekem kurváratecccik 😀 már vagy 5x végighallgattam/énekeltem? 😀

bodrob80
JÁÁÁJJ, neeeemm! Belement a fülembe ez a nem túl bonyolult dallam és szöveg. Hiába kapcsolom ki a gépet, akkor is itt van a fejembe, nem tudom kiűzni az agyamból!!
Ez csak a woodoo átok hatása lehet. Most mi lesz velem…?

szunyi66
géniusz.

 
 
 I LOVE 69 POPGEJU
 
 
 
 
 
LÉTRÁK
 
 
 
 
 
MÁRCIUS 26. SZOLNOK, TOMIBÜFÉ!
 
 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.