Az RNR666 médiaművészeti műalkotás & főleg a koncertsorozat zavartalan működése érdekében nagyon jó lenne, ha minél többen ajánlanák fel adójuk 1%-át e szép, nemes és szórakoztató célra. Mely a Plaza Real Kulturális Alapítványon keresztül támogatható. Ezt a nevet és ezt az adószámot: 18189797- 1- 42 kell beírni a megfelelő helyre.

Az adóbevallás határideje: 
május 20.
 
 
 
 
 
 
Akinek munkaadója tölti ki adóbevallását, annak rendelkező nyilatkozatát a munkáltató által kijelölt időpontig kell leadnia. Ha ugyan szólnak. Mert el szokták felejteni megkérdezni. Vagy üresen hagyják, vagy ki tudja mit írnak be. Úgyhogy inkább szólj, hogy rendelkeznél az 1%-odról!

Ha magadnak töltöd ki a bevallásod, akkor a kedvezményezett adószámát az adócsomag részét képező adatlapon írd be a megfelelő helyre. Ha meg ha hál istennek könyvelőt, adótanácsadót tartasz, akkor szólj neki, mit írjon oda. 
 
Ha valaki elfelejti, akkor május 20-ig a rendelkezést külön is megteheti úgy, hogy nyilatkozatát adóazonosító jelével ellátott borítékba rakja és elküldi a lakóhelye szerinti APEH regionális igazgatóság részére. (Ugyanoda, ahová adóbevallásod is érkezik).

Letölthető rendelkező nyilatkozat.

 
 
666 x köszönjük
 


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.