> tovább >

Na, az RNR666 és a Földalatti ezen az estén pszichiátriát nyit a Trafik
Klubban. A fellépő művészek kit megőrjítenek, kit megnyugtatnak, esetleg is- is, vagy mindkét állapotot egyszerre váltják ki a befogadóban. Megijedni nem kell az egész estén folyamatos orvosi felügyeletet biztosít Dr Kondor. Fordulj hozzá bizalommal bármilyen orvosi jellegű problémád van, a szelíd mosolyú doktor úr szívesen segít.

DOLLY RAMBO

"A zenekar 2004 egy igen hideg éjszakáján alakult, egy Rambo film utáni rémálom végtermékeként!
Ennek hatására valami rosszat próbáltunk csinálni, dallamtalan és dúdolhatatlan slágereket írtunk. Ezt egy-két dal erejéig sikerült is betartani, bűn-rossz dalokat írni, de aztán kudarcot vallottunk. A terv nem sikerült, dúdolható slágerek születtek.
A Dolly Rambo tánczenekar a Country, a Polka, és Latin Amerikai dallamokat remekül, mondhatni egyedien keverei a Jazz, Rock, Death Metal, Disco és a Szinti-Pop elemeivel. Közösen kiporszívóztunk!"

I LOVE 69 POPGEJU

"A Jakub Adamec és Pavel Pernický alkotta duó munkájában áthágja a zene és a vizuális művészet határát. Audiovizuális, fizikai és sokszínű diszkó-punk plusz folyton megújuló dekadance-floor műfajukat alátámasztja a váltott tempókban sulykoló billentyű-dobgép, melyre felváltva játszanak diszkót, punkot, countryt és vallásos zenét, mintegy elektromos állatkörben, hozzáadva játékosságot, ellenállhatatlan önimádatot, romlottságot és undort."
Most jelent meg első, Let’s Gold Corridor című nagylemezük, 275 példányban, arany színű bakelit korongon. -érdemes egy kis extra pénzt hozni magaddal!!!!


http://www.myspace.com/ilove69popgeju
http://www.ilove69popgeju.net/
http://www.facebook.com/ilove69popgeju

LÉTRÁK

Primitív és progresszív industrial- punk a Budapestnek nevezett elfekvőből.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

beugró: 1000huf


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.