Hat, a bocsanatkerest most nagylelkuen atugrom a keses miatt.. Vonattal erkeztem Malmobe, es mivel azon idoben mar jopar honapja nem ittam, az a par cider elegseges alapozasnak bizonyult. Fel ora alatt megtalaltam a klubot, ami azert teljesen komolyan nezett ki, volt ott szokokut, meg kinti heverok meg satobbi.. bent a standard kis szinpad, nagy barpult. Hunxot mar a koncert elott elkaptam, es atadtam meghivasukat, de valahogy ugy tunt, hogy nem nagyon fulik a foga a dologhoz, legalabbis kesobbiek alapjan a zenekar minden mas (akkor meg jelenlevo) tagja azt mondta, hogy ja, milyen jo is lenne, kiveve ot.. de hat ezen kivul azt allapitottam meg, hogy teljesen hiteles a ficko, egy kicsit sem jatszik ra a buzisagra, amit a videokon latni, az ugyanugy keszulhetett klippforgatason mint akarmelyik szerda delutanjan.
 

 
Hogy elussem az idot addig amig a koncert kezdodik, elkezdtem dumalni a poloarus csajjal, akit eloszor a basszusgitarosnak neztem, es azota is megeskudnek, hogy o a szoke/zold haju csaj a You don’t like Rock’n’Roll cimu slagerben. Sajna eddigre mar az osszes penzemet elkoltottem a kurvadraga sved sorre, igy csak egy kituzot sikerult zsakmanyolnom, illetve azt az infot, hogy a poloarus csaj pornosminkes fo allasaban, es evi ketszer Budapesten melozik.. Aztan az uriemberek es kisasszonyok folvonultak a szinpadra, viszonylag pontosan, es minden elozenekar vagy tovabbi ceco nelkul elkezdtek ontani a slagereket fekete kukaszsakokbol rogtonzott jelmezeikben. 
 
 
 
Az egesz a You Don’t Like Rock n Roll cimu vilagslagerrel kezdodott, es nem volt veszesen hosszu. Hat mit mondjak, a sved kozonseg nem egy szedjuk szet a stadiont hozzaallasu, csak ott pampogtak, olyan igazi trogerpankot nem is lattam, inkabb ugy neztek ki mint ezek a gazdag gyerekek akik teszemazt erettsegi bankettre vettek egy vicces kalapot, hogy ezzel is hangsulyozzak, milyen eredetiek.
 
 
Nade ez nem jelentette azt, hogy a koncert nem ugy fejezodott be, hogy (az enekes nosszogatasara) az elso 2 sor meztelen felsotesttel ropta. De ezt kepekkel nem tudom bizonyitani, mert nekem is ott kellett csapolnom. Hunx (Seth, polgari neven, mint kiderult) termeszetesen kulon kerte magyarorszagi kepviseletet a felso levetelere (valoszinuleg mert hallotta hogy a magyaroknal vannak a legszebb legenyek)..
 
 
Aztan mivel ez meg nem emelte eleg magasra a rakkenrol szintemet, ezutan, bar arra mar nem emlekszem konkretan, milyen sorrendben, de valaki rankesett amikor a poloarus csajjal beszelgettem, es csereben megtoltott whiskeyvel, a banda meghivott whiskeyre,elmeseltem mindenkinek hogy szektas vagyok, Seth kiakadt az egyik sved rendezo srac hosszu es koszos kormein, valaki dorombolt a backstage WC ajtajan hogy igazan kijohetnenk mar, mert mar mennenek haza (csak a felreertesek elkerulese vegett, nem Seth-el voltam bent), aztan, ez egesz biztos az utolso volt, elmentunk pizzazni (Hunx hawaii-t evett, en meg semilyet, mert nem arultak szeszt a pizzeriaban). Aztan hazamentem. 
 
 
 
U.I. : a kameram kijelzoje be van torve, utolag derul ki mindig, milyen kepeket keszitettem, ezt kerem szamitasba venni. 
 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.