Jó ez az oldal, mi? Nekünk is nagyon tetszik. De lehetne jobb is. Meg jó, hogy vannak a koncertek. Most volt a 36. És a Járókelők Fesztiválról se feledkezzünk meg. Idén lesz az 5. Meg a Free Extra Bónusz reklám-fogyasztóvédelmi játék is elindult végre. Igaz, hogy sehonnan semmiféle támogatást nem kap, de van. Illetve filmes és fotós részlegünk is létezik.
 
AKKOR TÁMOGASD ADÓD 1%-ával
a Plaza Real Kulturális Alapítványt.
Adószám: 18189797-1-42.

Az adóbevallás határideje: egyéni vállalkozóknál február 25, a többieknek május 20.
 
 
 
Akinek munkaadója tölti ki adóbevallását, annak rendelkező nyilatkozatát a munkáltató által kijelölt időpontig kell leadnia. Ha ugyan szólnak. Mert el szokták felejteni megkérdezni. Vagy üresen hagyják, vagy ki tudja mit írnak be. Úgyhogy inkább szólj, hogy rendelkeznél az 1%-odról!

Ha magadnak töltöd ki a bevallásod, akkor a kedvezményezett adószámát az adócsomag részét képező adatlapon írd be a megfelelő helyre. Ha meg ha hál istennek könyvelőt, adótanácsadót tartasz, akkor szólj neki, mit írjon oda.   

Ha valaki elfelejti, akkor május 20-ig a rendelkezést külön is megteheti úgy, hogy nyilatkozatát adóazonosító jelével ellátott borítékba rakja és elküldi a lakóhelye szerinti APEH regionális igazgatóság részére. (Ugyanoda, ahová adóbevallásod is érkezik). A lista.

 
 
 
Köszönjük.
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.