Davila 666 : Sectretos (Mandinga Records) 2023

 

Puerto Rico büszkeségeinek a Davila 666-nek már több mint tíz éve nem jelent meg lemeze. Se kicsi, se nagy, se semmi. Sok kislemez, két teljes nagylemez mindkettő az In The Red Recordsnál (!!!), tournék, koncertek sokasága után a fiúk megcsúsztak (nem pletykálkodásból mondom) a drogokon. De nem véletlenül írja mostani kiadójuk a brazil Mandiga Records a promo szövegben: THE GREATEST PARTY BAND EVER. És ez így a színtiszta igazság! Aki ott volt Budapesten 2010-ben az RNR666 első és eddig egyetlen Halloween Partyján , az csak megerősíti ezt, abban biztos vagyok. Az kérem garage punk volt a maximumon: csörgődob, rumbatök, két gitár, a hattagú zenekar minden egyes tagja vokálozott, persze spanyolul, olyan fülbemászó de dögös témák kerültek elő, hogy a Trafik Klubban mindenki mosolygott, ordibált meg táncolt. Itt van pár fotó az estéről. Ráadásul maradtak nálunk még egy vagy két éjszakát, imádni valók voltak, na.
Úgyhogy nagyon vártam már ezt a lemezt, ugyanis egy ideje lehetett hallani, hogy készülődik valami. A meghallgatásával mégis heteket vártam, akkor akartam meghallgatni először amikor ‘davilás’ hangulatba leszek. Persze eljött ez a hangulat, meghallgattam: TOTÁL elégedettség részemről! Kurvajó témák dobon, gitáron és ha lehet még jobbak ének terén. Ahogy Márti mondaná „amikor együtt énekelnek a fiúk” -Na igen, az az igazi!
Jelenleg a két kedvencem a két utolsó dal. De mind a hat állat!
Ha esetleg Eu tournéra indulnának ezzel a lemezzel és Budapesten is játszanának, nem nyugodnék addig amíg Szolnokra a Tomiba nem mennek el! Ott nagyon imádnák őket az hótziher!

 

teljes album >> ITT<<
D666 facebook >>ITT<<
D666 instagram >>ITT<<

 


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.