Ritka égi jelenség szerencsés tanúi lehetünk, amely akár szabad szemmel is látható lesz Budapest kevésbé fényszennyezett pontjairól, ha az éjszakai égboltra tekintünk majd a hét második felében: a Vénusz és a Plutó bolygók egy vonalban állnak majd a Bhutan-1 műholdal. Ennek a ritka együttállásnak köszönhető, hogy:

CSÜTÖRTÖKÖN A KÜSS MICH SZERVEZÉSÉBEN az Aurórában lép majd fel a Techno Thriller, Constance Chlore, és Nemerov, amely eseményről a szervezők a következő információkat osztották meg velünk: a brüsszeli Techno Thriller duó (Unknown Precept), Nemerov mint hazai erő, illetve a tavasszal nálunk járt Violent Quand On Aime (Knekelhuis) trióból Theo dobos-szintipunk-ebm szólóprojektje, a Constance Chlore.

Aztán jön a PÉNTEK ESTE A DAVORIÁVAL ÉS HC-s HAVERJAIKKAL a Dürerben. Ez a péntek kb úgy fog kinézni, hogy este 7 körül fellép majd a Dog Attack, a Blackmail, a Hit By a School Bus, a Kirill és a .kharc, aztán pedig felizzanak majd a Davós technopankok sztálinorgonái, amelyekre még a holtak is megmozdulnak.

SZOMBATON AZ RNR666, azaz mi mutatjuk be nektek az amerikai Top Down zenekart, amelyet Csühes Pali a Ramones és a Dead Moon egyfajta keresztezéseként írt le. Előttük a súlyos Észlelés hűti majd le a kedélyeket, szörnyűséges középtempójával.

Utoljára 2018 áprilisában borult egymás vállaira technós, punker és szintipánk. Ilyen, viszont hogy egymást követő három napra essen egy Küss Mich, egy Davoria és egy RNR666 buli talán még sohasem volt. Súlyos lesz tehát a hétvége, pihenjetek rá és ne felejtsetek el kellő mennyiségű vizet inni, mert ahogy az múltvasárnap kiderült: a víz az úr.


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.