Screen Shot 2016-03-30 at 9.00.04 AM

…hát, semmiképp se tönkre! Helyette viszont ajánlunk Neked kétpár olyan eseményt ahol nem csupán jól érezheted magad, de még a kultúra sem hull majd le rólad, mint ruha másról a boldog szerelemben.
///ÁPRILIS 1.1///
LCDP INGYENES/TÁMOGATÓS KONCERT A VITTULÁBAN kezdjük a pénteket egy jó kemény fejkörzéssel a sziciliai LCDP zenekar noisepunkjára, kedvenc helyünkön a csodálatos Klub Vittulában! A kb.8-kor kezdődő, de 9.30-kor befejeződő koncert jó alkalmat teremt majd arra, hogy kiéld minden piszkos fantáziádat és a végén még jófej is lehetsz: ha leszel akkora pank, hogy dobsz a kalapba 500-1000 magyar forintot!

/////////ÁPRILIS 1.2/////////
Tulpen und Narzissen ~ Ein Punker in der U-bahn rögtön az LCDP koncert után, iszol egy kurva sört a pultnál, majd egyből felveheted a Tulpen und Narzissen lemezjátszóiból áradó, hűvösen perverz rezgést, ők tolják ugyanis az LCDP afterját (vagy az LCDP warm-uppol Tulpenéknek?!) egészen 4.oo-ig, rezignáltan, mint egy papirtálcába fagyott currywurst a Tiergarten U Bahn megálló felüljárója alatt egy esős berlini éjszakán.

/////////ÁPRILIS 2.1/////////
MUNKACÍM – PIROS KIÁLLÍTÁSMEGNYITÓJA A LIBELLÁBAN Milyen szikretmen?? Milyen feketegyörgy?? Haggyad mán magad… Piros barátunk az egyetlen hiteles művész ma a városban és hála Berki KocsmArt Ágika áldásos kurátori munkájának, rávette Pirost, hogy mutassa meg Nektek képei jelenlegi stádiumát – a művész ugyanis időről időre újrafesti műveit: egy és ugyanazon vászonra! Művészeti koncepció, vagy anyagtakarékosság? Óh, gyere és döntsd el óh magad! Durván kultikus kaotika: a Dunától 3 perc sétára napnyugat felé este 6.00-tól!

/////////ÁPRILIS 2.2/////////
Csermanek Lakótelep , Új Látásmód Fúzió a Trafikban Lezárandó a szombatodat, gyere el 9.00-re a jó öreg Trafikba, ahol a délnyugat-dunántúli szintipankok fröcsögik majd tele kortalan szószataikkal a mikrofont!


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.