Nem az a kérdés, hogy kire volt hatással a Melvins, hanem inkább az, hogy kire nem. Rám mondjuk mérsékelten, de azért biztosan ott leszek vasárnap a Melvins második budapesti buliján (Buzzékat ezúttal a Big Business két tagja fogja kiegészíteni, nem pedig Paul Leary és JD Pinkus a Butthole surfersből)!

Szeretni a Melvins proto-stoner-noise stílusa Kurt Cobainnel egy közönségbe tesz, valódi zenebuzi alapfok felvarró a farmerdzsekidre, pacsi rengeteg csúnya, de szellemes, igazi jófej haverral. Oké, ez gusztustalanul hangzik, de ettől még vasárnap tényleg lesz Melvins koncert és nem is kérdés, hogy érdemes-e elmenni rá. Íme 4 további nyomós, de nem teljesen kézenfekvő ok:

1. Vasárnap mégis mi mást lehetne csinálni? Próbálgatni a hajad a tükör előtt, hogy megáll-e úgy, mint Buzz Osborne-nak? Hát biztosan nem fog.  Ő King Buzzo.

2. Fantasztikus idő várható, 20 celsius fok körüli csúcshőmérséklettel, üdítő záporokkal.  ITT tudod visszaigazolni / lementeni az eseményt.

3. Nem mentél el a Szigetre, mert túl drága, nem érdekelnek a headlinerek és különben is azt mondtad, hogy jobban szereted a klubkoncerteket. Itt a kiváló alkalom! Ráadásul ha jegyet váltasz, akkor azt a kínos közhelyet is segítesz megdönteni, hogy a magyarok csak Parov Stelarra, meg hasonló szarokra ad ki pénzt. Legközelebb talán majd a te kedvenc zenekarodat meri leszervezni valaki Budapestre.

4. Fantasztikus társaság várható, vajon befér mindenki…?

Ezt csak így utoljára számozás nélkül teszem ide, de ebből a videóból kiderül, hogy Buzz Osborne és Dale Crover is minimum viccesebb figura a híres Jello Biafranál:

 


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.