Tehetnénk fel a kérdést, a KDNP kezdeményezésére tető alá hozott vasárnapi boltbezárások kapcsán. És tényleg, miért csupán a vasárnapjainkat szeretné keresztyénydemokrata mederbe terelni ez a Fidesz seggére nőtt parazita ikertestvérke? Lássuk tehát: melyik napon, mit lenne érdemes betiltani, vagy éppen kötelezővé tenni!

IMG_1733-1.JPG

HÉTFŐ
Nem kérdés, ha hétfő, akkor nuku tévé: mint régen. Tudjuk jól, hogy nem minden volt átkos az átkosban: a III/III-as ügyosztály aktáit a mai napig foggal körömmel védjük, Pozsgay elvtárs még 2015-ben is államilag támogatott a közép-európai népek szabadságáért meghozott áldozatok és teljesítmények elismerésére szolgáló díjat érdemel, ne gondoljuk tehát, hogy bárki bármiről lemarad ha ezentúl hétfőnként újra, központilag szüneteltetnék az adást minden magyar háztartásban, az M1-től, a JimJam-en át, az összes pornócsatornáig!

KEDD
„Holnaputánkiskedden” – tartja a régi mondás, ami röviden annyit tesz, hogy „soha”, vagy „fityisz”, esetleg nemes egyszerüséggel: „lufaszt”. A furmányos magyar ész- és szójárást pedig mi másra használhatná népünk ódon értékeinek bősz őrzője, mint arra, amire való? Legyen a kedd az ellenzék-kussoltató napunk! – Tudod mikor magyarázzál nekem liberális értékrendről, meg a lilaködös fékekről, ellensúlyokról és a többi buziságról?! Hát majd holnaputánkisKEDDEN! – fogalmazhatja meg gránitszilárdságú elveit minden tisztességes KDNP-szavazó: teljes joggal! Keddenként nem csak hogy nem kéne általános kormánykritikát megfogalmazni akár kocsmában, akár a Parlamentben, de a hírekbe se kerüljön be semminemű, alantas ellenzéki gondolat. Helyette kerüljön Magyarlobogó minden közintézmény kapuja fölé, a napot egy közös Himnusz éneklés nyissa, az általános- és középiskolákban pedig tartsanak három (plusz egy ráadás) egymást követő tanórát Alaptörvényismeretek néven.

SZERDA
Ez bizony egy küzdelmes nap. A német Mittwoch és az orosz среда egyaránt azt jelenti: a hét közepe. Harcaink derekán, a csüggedést és az elcsigázottságot ellensúlyozandó tehetne határozott lépéseket a Semjén-párt. Tudjuk jól, hogy félúton feladni a legkönnyebb és a legbecstelenebb dolog is egyben, de a tisztességes magyar ember azzal is tisztában van, hogy teher alatt nő a pálma, ezért javasoljuk a szerdánkénti, kötelező jellegű 16 órás munkanap bevezetését: tartson a szerda reggel 8-tól éjfélig! Így pedig nem csak az össznépi erőfeszítés felemelő élményével ajándékozhatjuk meg polgártásainkat, de a vasárnaponkénti kötelező pihenőnap okozta kiesést is ellensúlyozhatjuk pikk-pakk.

CSÜTÖRTÖK
Sötét, emlékeket idéz bennünk, Magyarokban ez a nap: 1929. október 24-én, a „fekete csütörtökön” – mindmáig tisztázatlan okokból kifolyólag – a New York-i tőzsdén eladási láz tört ki, a részvények árfolyama hihetetlen mértékben zuhanni kezdett, ami pedig ezután következett, az már történelem. Egy biztos: ha valaki, akkor a KDNP testületileg kell, hogy szembeszálljon a nemzetközi karvalytőke kénye-kedvével. El nem felejthetjük, hogy milyen pokoli tanúságokkal szolgálhat egy gyanútlan csütörtök, ezért a legjobb, ha a hét negyedik napján bank, tőzsde, brókercég és befektetőház (pláne!) nem nyithat ki, de még banki tranzakciót se teljesítenek pénzintézetek csütörtökönként: Makótól Putnokig, Záhonytól Sopronkőhidáig.

PÉNTEK, SZOMBAT
Egyetlen tisztességes keresztény magyar embernek sem kell bizonygatni, hogy összenő ami összetartozik, vagyis, a péntek és a szombat a Sátán bő, negyvennyolc órás ünnepe, sőt: orgiája. Nem kérdés tehát hogy péntek napkeltétől vasárnap napkeltéig se kocsma, se romkocsma, se diszkó, se bármilyen szórakoztatóipari egység ki ne nyisson! A csendrendeletet kibővíteni nem kell félnetek jó lesz – közösségi és magántivornyák: kuss legyen! A kétnapos alkoholtilalmat kiválóan egészíthetné ki és egyidejüleg a drogfogyasztás problémáját is egycsapásra megoldaná egy olyan törvénymódosítás, ami a péntek-szombati kábítószerélvezőket életfogytiglani börtönbüntetéssel súlytaná.

VASÁRNAP

A szavazás eredménye egy kijelzőn az Országgyűlés plenáris ülésén 2014. december 15-én, miután a parlament 119 igen szavazattal, 40 nem ellenében, 25 tartózkodás mellett elfogadta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szabad vasárnap néven ismert javaslatát.


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.