A Hozac archív felvételek sorozatának első darabján a new yorki Fury. A trió 1972-ben rögzített két számával futott pár kört a kiadóknál, de nem kellett senkinek, aztán feloszlott. 
 

Flying 7"
 
 
 
A csapat gitárosa, Sonny Vincent később megalakította a Testors nevű punk együttest (Bad Attitude című számukat a norvég Darkthrone is játssza), és olyanokkal zenélt együtt, mint Cheetah Chrome, Bob Stinson, Greg Ginn, Scott Asheton, Thurston Moore, Captain Sensible, illetve Moe Tucker négy lemezén a teljes Velvet Undergorunddal.  
A 60-as évek végén első zenekarával nehezen tudtak fellépni. Mindenhol feldolgozásokat kellett játszani, de ők saját számaikat szerették volna. Aztán csak elszegődtek egy olasz étterembe, ahol saját dalaikat Beatles, Beach Boys és egyéb ismert előadók számaiként játszották. Az együttes egy gitáros-basszusgitáros közötti heves vita után oszlott fel. A basszgitáros következő zenekarában egy szóváltás végén lelőtte a gitárost, amivel a vita lezárása mellett számtalan hétköznapi problémát sikerült megoldania: lakás, munkahely, családi gondok, társadalombiztosítás stb, ráadásul élete végéig tartó gondoskodás és figyelem veszi körül. Az együttes dobosából meg később prédikátor lett. Derül ki a Vincenttel készült nagyinterjúból, amiben tinédzserkoráról és a 70-es évek new yorki undergroundjáról beszél. A korai Suicide koncertélményét ott olvasd el.  

   
Szardínián nem olyan volt a 60-as évek, ahogy azt a Rippers Slovenlynél megjelent 4. nagylemezén előadja, bár nem arról szól, de oda valók: 
 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: , , , ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.