Hát interjúnak azért nem nevezném, de egy rövid kérdez-feleleknek igen. Nem is túl aktuális, még 2008 legelején az első budapesti Movie Star Junkies koncert előtt tettem fel néhány kérdést az énekesnek, Stefánónak.
       A következő aktus pedig    ÁPRILIS 11. én a Trafik Klub ban,a Pozvakowski– val !!!
                                                                        ÁPRILIS 12. én Pécsett az Urániában
 
    

Mutatkozzatok be!

– A Movie Star Junkies vagyunk Torinóból és alig várjuk, hogy Budapesten játszhassunk.

Két éve alakultunk mint duó, akkor valami hasonlót csináltunk, mint mondjuk a Suicide. Elektromos orgona, dobgép és hagyományos dob volt a felállás akkoriban. Ma öten vagyunk, néha hatan. A nevünket pedig egy John Waters fotó ihlette.

– Torinó jó hely? Mi a helyzet arrafelé?

– Semmi különös, fo"leg ha a underground, vagy rock n roll életre gondolsz. Ha jó koncertre akarsz menni saját magadnak kell leszervezni, valami koszos kis kocsmában.

– A MSJ elo"tt játszottatok valahol?

tovább gomb

– Ja. Én meg Vinz nyolc évig zenéltünk az Introducers– ben. A Slovenly kiadónál jelentek meg lemezeink.

– Mostanában más project a MSJ- en kívül?

– Boto játszik egy Oaxaca nevű" free-jazz duóban, és nekem is van egy duóm Vinz-el ahol én dobolok, ez olyan Country Teasers és DM Bob and the Deficits szeru" dolog.

– Lemez?

– Most jelenik meg egy 10 incses split a Feeling Of Love-al, de közben dolgozunk az elso" 13 számos nagylemezünkön, amibo"l szerintem márciusban lesz valami.

– Kedvencek, hatások?

– Birthday Party, Gun Club, Crome Cracks a régiek közül, az újakból, a Radikal Satan például, de nekem nagyon tetszik az új Lamps nagylemez is.

– Miro"l szólnak a dalok?

– A legtöbb egy történet. Egy történet szerelemr–l, halálról, hajótörésro"l… a legutóbbi számok hajótötésro"l szólnak. Túlélo"k, süllyedo" hajók…

– Dolgoztok?

– Valamelyikünk dolgozik, valamelyikünk túl lusta. Én turnékat szoktam szervezni más bandáknak.

– Milyen az olasz RnR színtér?

– Nagyon kicsi. Egy maréknyi barát akik segítenek egymásnak. Az elmult egy évben elég keveset játszottunk Olaszországban. Viszont azt elmondhatom, hogy ahol igazán izgalmas dolgok történnek ma a RnR underground-ban az Franciaország! Találkozunk Budapesten!

***

ÁPRILIS 11. 21:00  TRAFIK KLUB    facebook esemény

 


OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.