Az ablaktisztítás és krumplipucolás terén elévülhetetlen érdemeket szerzett „Helyi Téma számomra szolgálat.” A lap alapításával „azt a szellemiséget kívántam szolgálni, amit Orbán Viktor kormányzása alatt tapasztalhatott meg az ország” – mondja tulajdonosa, Vitézy Tamás, a rendszerváltás utáni első magánember, aki gázt importált, amin már rég túladott, de van neki saját:
 

Egykori magyartanárnőm mondta mindig az osztálynak, amikor elégedetlen volt teljesítményünkkel, hogy középiskolába járni nem kötelező. Ahogy IMF hitelt felvenni sem. Az iskolában is vannak bizonyos feltételek, meg az IMF-nél is, amiknek meg kell tudni felelni. Ha nem tetszik, el lehet menni a pénzpiacra, ami persze jóval drágább. És hát mi ne tudnánk, hogy az rendeli a zenét, aki fizet.

Azt ugye ismered amikor a nyuszika elindul a sünhöz kölcsönkérni a létráját? Az úton azon morfondírozik, hogy á úgy sem fogja ideadni. Az egy irigy dög. S az ajtót nyitó sünnek beleordítja az arcába – Tudod mit sün? Bazd meg azt a kurva létrád! 


ps: 1. Külön dicséret illeti az ábrázolt átlag magyar képet. A disznó pedig – a médiumai alapján (Echo TV, Magyar Hírlap) nyilaskeresztény privatizátor – Széles Gáborra hasonlít.
2. Eddig azt hittem, hogy az eredetileg Thémának írt hetilap címét azért változtatták meg, mert olvasói ejtették a H-t. De ez tévedés. A munkatársai.     
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: , ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.