Mária: – Lejárt az agymosás! Indítsd a centrifugát!
József: – Melyiket is kell nyomni? Mindig elfelejtem. A francba.

És a taposómalom mókuskerekében beindult a nagy ünnepi centrifuga. Mennyből angyalok, hangszórókból bugyuta dalok, papok, pásztorok, parasztok röpködnek szanaszét. A kurva anyádat állsz az én helyemre köcsög, baszom szét a pofád! Na azér. A pláza padlójára a White Christmastől valaki színeset okád. Pedig Paradicsomot rendez be magának a Föld terhe, az ugyan miféle tudás fájának mását állítja bele. 

Egy betlehemi család üli körül az ünnepi asztalt. Megsült a hal és megszült a Szűz. Megint, ugyanazt. A 2011. Krisz- tust. Alig férni tőlük. Hébe-hóba felszegezünk egyet-kettőt ide-oda, de vittem már a szőlőbe is madárijesztőnek. Na és mit hozott? Díszcsomagolt lószarvackot.

Apaa, mond meg ennek a bácsinak, hogy Hópihécske a trendi pónilány nem is lószarvacak! Hátperszehogynemazkis- lányom annyipénzérhogylennemár. És apaa, mit esznek a kerti törperémszarvasok? Kilowattot csillagom, kilowattot. Megetethetem őket? Hagyjad, hisz egyfolytában zabálnak! Attól olyan szép fényes szőrük.

Na meg a zajló szeretetkampány során, együtt veled közel hozzád, népe egy valag pénzzel lepi meg szolgáltatóját okostelefonján. Számlák láttán mega kurvaisten, Jézus most segíts, faszomba lett ennyi! De halott zsidó helyett kínai fényfüzérből jön a csoda, a megváltó áram. 

 
 
 

Az év legkínosabb szakasza a november végétől január elejéig tartó ünnepi időszak. Itt sem múlhat el nyomtalanul. Kis kollekciót szeretnénk összeállítani az újságokból, prospektusokból, plakátokról, szájakból ömlő karácsonyi vadhülye- ségekből, fantasztikus díszítésekből. 

Ha rendelkezel rnr666 licensszel, rakd ki magad, ha nem, küldd ide: magazin@rnr666.hu !

 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.