Mondhatjuk, hogy ma már mindennapossá vált, hogy emberek internetes naplókat, úgynevezett blogokat készítenek, vezetnek.
Az internet egy csoda.
Bárki indíthat saját oldalt saját bejegyzésekkel, legyen szó a hagyományos naplószerű blogról, melyben akár a reggelijéről, gyermekéről, férjéről írhat az indivídum bármit. Lehet blog, ami fotókról szól, lehet ami dagadt csajokról, és készíthetsz blogot a kurva munkahelyed mindennapjairól is, úgysem szállhatsz versenybe a blogdelnarco.com-mal. 
 
tovább.
 

 
Mexikóban vagyunk, ahol bizonyos helyeken, elég nagy terület, nem az állam a főnök, hanem a helyi bűnözői csoportok, akik főleg a kábítószerkereskedelemnek, és a szomszédos USA kábítószer törvényeinek köszönhetik hatalmukat, melyeknek következtében ma már nem létezik olyan újságíró az országban, aki bármifajta droggal, kartelekkel kapcsolatos történésekről hírt merne adni.
A fele fél, a fele pénzt kap.
Politika.
Öt év alatt 10000 megölt ember.
És van, aki indít egy blogot, ma már az egész Föld tőle veszi az igaz információt, azzal szemben, amit az állam kommunikál, miszerint bevetették a hadsereget a harcba, és jó úton járunk, mert a múltkor is őrizetbe vettünk egy főnököt, meg lelepleztünk egy marihuana ültetvényt.
 
 
Ezzel szemben a blogon kurvára nincs kecmec, ott van a lefejezett Pedro, és egy kisteherautónyi társa, megnézheted ahogy láncfűrésszel levágnak fejet, és, hogy ez az egész hogy a picsába történhet meg, és meddig megy a drogokkal az álszenteskedő politika, egy olyan Nagytestvér közreműködésével, aki már egyszer kurva nagyott szopott az alkoholtilalommal.
 
www.blogdelnarco.com/
 
 
Mivel a kurvára 18 éven felülieknek sem való videót, amiben két embernek vágják le a fejét nem tudom bemásolni, elégedjenek meg az olvasók a megnyúzott arcú emberrel. Illetve annak linkjével. Nagy szerencsétek van továbbá, hogy nem tudok a szerverhez kapcsolódni, így most nem, de később kapjátok a képeket, videókat.
 
www.blogdelnarco.com/2011/09/aparece-hombre-desollado-en-guerrero.html#more
 
 
Közben itt a lefejezős. Ne nézd meg soha. De tényleg, hagyjad a picsába. Felnőtt tartalom.
Durva, ahogy a második félrenéz, mikor belevágnak a láncfűrésszel a karjába.
 
www.blogdelnarco.com/2011/09/video-decapitan-dos-integrantes-del.html
 
 
 
 
 

OSZD MEG / SHARE:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.