Naittazideje, hogymegismerkedjélvégre a perzsazeneiélettel, aholazunderground nemcsakhülyeszlogen.

A No One Knows About  Persian Cats című iráni film arról szól, hogy két zenész, Ashkan (a fiú) meg Negar (a lány) kijön a börtönből (ahová nem nehéz bekerülni), zenekart szerveznek, amivel elhagynák az országot (ami nem olyan egyszerű), viszont kéne még pár zenész. Ezért barátjuk, Nader segítségével körbejárják az iráni színteret, hogy megtalálják a hiányzókat.

A filmet német felirattal megtalálod a tovább gomb alatt. Ha se ezt, se a perzsa nyelvet nem bírnád, akkor se essél kétségbe, mert az ottani valóságot e nélkül is megláthatod, a zene nyelve meg, közhelybárde: nemzetközi.

A kedvenc jelenetemben, amikor Nadert beviszik a rendőrségre, ahol olyan temperamentummal alkudozik a pénzbüntetés mértékéről, mintha a piacon lenne: „Hogy én?! Alkoholt?! Soha életemben nem ittam! Egy kutya többet iszik, mint én!”

Ennek örömére a Magazinban találsz egy Iránról szóló cikket az ős-RNR-ből átemelve. 

Ésmégmielőtt hozzákezdenél nem árt megemlíteni, hogy Magyarországon a magukat szélsőségesen jó magyarnak tartó, csak a nemzet érdekeit értelme nincs mondatokkal szem előtt tartó rovásírásos idióták rokonszenveznek ezzel a rendszerrel. 

Villany lekapcs, film

A filmben szereplő zenekarok és zenészek:

Take It Easy Hospital      Rana Farhan     Hichkas     The Yellow Dogs Band     Shervin Najafian

Ash Koosha      Mirza     Free Keys     Mahdyar     Darkoob     Hamed Seyed Javadi     Nik Aein Group


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.