Gondoltad volna, hogy Anna Nicole Smith (szoprán) történetéből opera születik? Ja, hogy ki az? Egy híres senki. Bár a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjének értékrendje szerint ANS-nél nem sok értékesebb magyar él a Földön, ahol Orbán is csak karbantartó egy kuplerájban. Viszont lehet, finomat szarik. Na mindegy. Szóval ANS egy igazi celeb, akit 2007- ben, 39 éves korában holtan találtak szállodai szobájában. A halál oka: gyógyszermérgezés.

Houstonban született 1967-ben. Elvált szülők. Iskolából 16 éves korában kimarad. Pincérnő egy gyorsétteremben. Hozzámegy egyik 17 éves munkatársához (bariton). Fia születik. Szét-, majd elválnak. 1991-ben sztriptíztáncosnő lesz, fotómodell és énekórákat vesz. Jelentkezik egy Playboy hirdetésre. 1993-ban ő az év playmate-je. Szupermodell. Televíziós személyiség. Borzalmas színésznő. Ezért a címlapért 5 millió dollárra perli a kiadót

 

 
1994-ben férjhez megy egy 89 éves dollár milliárdoshoz (tenor), akivel 1991-ben ismerkedik meg a sztriptíz bárban. A férj egy év múlva meghal. Nincs benne a végrendeletben. Elkezdődik a per az elhunyt szóbeli ígéreteinek érvényesítéséért. Ami 2006-ban született lánya nevében ma is tart. A kislány születése után pár nappal 20 éves fia meghal. Anyja kórházi szobájában látogatás közben, a széken ülve, csak úgy. A halál oka: gyógyszermérgezés.

A lány apja ANS ügyvédje és élettársa (basszus). A volt barát azonnal vizsgálatot kér. ANS halála után egy nappal Gábor Zsazsa férje elképzelhetőnek tartja, hogy ő a gyerek apja, de egy testőr is ezzel jelentkezett be a 15 perc hírnévre, sőt az anya féltestvére könyvében állítja, hogy ANS elhunyt, milliárdos férje fagyasztott spermájával termékenyítette meg magát. A vizsgálat 99. 99%-os biztossággal megállapította, hogy az apa a volt barát. Amit az ügyvéd azóta is vitat.

Ma este magyar idő szerint 22 óra 30 perc, BBC3 

 
 
 
 
 
Félreértések elkerülése végett.  A mű nem rockopera! Annak ellenére sem, hogy a sok zenész mellett, leginkább a Led Zeppelinből ismert John Paul Jones is ott pengeti basszusgitárját. 
 
Az opera elhangzása után még 6 napig hallgahtható meg.
 
 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.