>> TOVÁBB 
 
 

 
RNR666 / FÖLDALATTI BULI 2010. szeptember 28. Budapest / Szabad az Á   DON VITOHEXENBRUTAL
 
A lipcsei Don Vito másodízben látogat Budapestre. Akik tavaly májusban látták őket a Vialka és a Magic Barbecue társaságában egy hasonló szeánszon, megnyugodhatnak, nem mentek át indi rockba, vagy pop punkba. Sőt új lemezükön (ami az OvO- s Bruno kiadójánál a Bar La Muerte- nén jött ki) fokozták a tempót, az egy számra eső témák számát, és felezték a számok hosszát ( az albumon egy dal haladja meg a két percet. Kilenc másodpercel!!!) Kedvenc meghatározásom velük kapcsolatban: JAZZCORE WITHOUT JAZZ
Tény, hogy nem fukarkodnak az ötletekkel és nemigen ismételnek egy témát háromnál többször. Mindenesetre Lightning Bolt, Ruins és minden komplex, hiperaktív zene iránt érdeklődő nem csalódhat bennük az fix! Koncerten különösen jók, ehhez hozzájárul például az a 89 koncert (megszámoltam! ebből 17 Kínában !!!) amit a 2009 -es évben teljesítettek. Öt kiadványuk jelent meg, a legutolsó idén nyáron.
Ja, és természetesen minden totál duitjorszelf, koncertszervezés, lemezkiadás, borító/plakát szitázás, minden. Hopp! Most látom 27. én Bécsben a Melt Banana- val játszanak.
 
 
 
 
A szlovén Hexenbrutal– ról keveset tudni. 2004 ben alakultak akkor még mint három tagú zenekar, a végén ketten maradtak és így lett a felállás Mr. Hexen – szinti, szempler, zajok & Mr. Brutal – dob. Kemény súlyos, zajos zene ez, néha hideg techno hangzások/ütemek keverednek a Godflesh féle súlyos zajba, vagy a már emlegetett Lightning Bolt (akinek nyitottak egy koncertet Ljubljanában 2008- ban) féle káoszba. A szinti / dob felállás pedig ugye egyből adja a FAT 32 párhuzamot. 2008 ban jelent meg első nagylemezük a Think Of Me As A Friend.       
 
 
 Don Vito       <<<   MySpace
               
 Hexenbrutal    <<<   MySpace

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.