A vizsgákra való készülésemet, amit mondanom sem kell hogy aktiv Dragonica online levellinggel töltök megtörte valami: véletlenül föltévedtem a myspace-re, és megláttam, hogy Loto Ball/Hopeless/Ryan szóló európaturnét fog végrehajtani az elkövetkező hónapban.
 

Eredetileg a Circus Ridiculessben kezdett, amiről nem sokat tudok, amit GG Allin egyik ex-gitárosa hívott életre és különböző tehetségtelenségeket hivatott fölvonultatni. Ez később odáig fajult, hogy megnyerték a 95ös turnéjukról készült dokumentumfilm megnyert valami New York Underground Film Festivalt 98ban. Ezek után a Boyscouts Of Annihilationba jutott, akiknek a myspace oldalukon nincs zene, de bárkinek szivesen megmutatom a bakelitemet tőlük.  
A következő lépcsőfok a The Phantom Limbs nevű formációban mászta meg, itt ért el jelentősebb sikereket, azaz szerződést egy kiadónál (nevezetesen Biafra Alternative Tentacles-e). Két és fél albumot adtak ki, plusz egy-egy splitet a fleshies-el és a Victim’s Family-vel. Valamint egy koncertvideót először VHSen (amit valahol elhagytam) aztán DVDn. A banda lefutotta köreit és a zenészek szétszéledtek, a két billentyüs (Skot B és Stevenson Sedgewick) megalapitotta a Black Ice nevü formációt pár egyéb zenésszel, többek között a Syster Mary Shoelace tagjaival, és ijesztgetős horrorzenét játszottak. A dobos, Mike Klossoff a Scurvy Dogsba ment inkább hardcoret játszani, a gitáros eltünt, Ryan pedig egy időre beállt a Mucca Pazzaba hogy is mondjam, menetelős pankot játszani? Bár ezen hozzáállásuk inkább élőben látszik. Emellett, illetve eközben hozzá kapcsolódik a Reversible Eye nevű galléria. És természetesen a Loto Ball Show, amelynek van egy solo és egy nem solo verziója is. Szóval fel szeretném bujtani az embereket, hogy akarjanak erre a koncertre menni. Mert én is szeretnék. És ha lesz kereslet, akkor majdcsak akad kinálat is. Ha meg nem, akkor hallgassátok örömmel legalább. 

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.