III.rész

 

Hivatalban

 

Salamon Katalin
Drága Viktor! E nap számomra, azok közé „emeltetik”, melyeket a történelem arany színű tollal vés „gránit talapzatába”. Együtt lenni Veletek, együtt át és megélni e történelmi pillanatokat örök erőforrásul szolgál majd a jövő számára. Az „első Miniszterelnöki” puszit, pedig szívem, lelkem rejtekébe helyezem, ahogyan a többit is. De ezt valahogy a „kedvesebbek” közé. A Jóisten vigyázzon Rád, életed minden egyes pillanatában. Azt tudd, hogy az én vállamra mindig is állhatsz, rám mindig is számíthatsz.
Húgodként ölel: Kata

László Szántai
6 éve nincsen barátnőm,2 éve munkám 29 éves vagyok életem legszebb éveit vették el tőlem,ki segít rajtam?

Sarolta Filepné Molnár
‎////,,,,NAGYON BOLDOG VAGYOK, HOGY „”BOLDOGNAK „” LÁTOM ORSZÁGUNKAT ÉS ELÉGEDETTNEK,NYÚGODTNAK, „”NEM HÁBOROG „”ORSZÁGUNK EMBEREI,AMIÓTA ORBÁN VÍKTOR MINÍSZTERELNÖKÜNK ÜLL A MINISZTERI SZÉKBE, MINT KORMÁNYZÓ!!!
„”Ö”” ORSZÁGÚNK KÍRÁLYA!!!,,, AKI MEGNYUGTATTA MAGYARORSZÁG EMBEREIT, ÉS VÍSSZAADTA ORSZÁGUNK EMBEREÍNEK AZ ÉLETET, A BOLDOGSÁG GYÖNYÖRÉT!!!
„””ÍMÁDKOZNI FOGOK ORBÁN VÍKTOR MINÍSZTERELNÖKŰNKÉRT, HOGY SOHASE ÉRJE „”ŐT”” ÉS CSALÁDJÁT SEMILYEN VESZÉLY, HOGY VÍGYÁZZON REÁ A „”DRÁGA ÍSTENÜNK,””—–KÜLDVE NEKI EGY ŐRANGYALT, MERT BÍZTOSAN NAGY SZŰKSÉGE LESSZ REÁ!!!
((((,,,,ŰDVÖZLETTEL SHACHIKA,,,)))

 

Kerekes Zsuzsanna
Lassan már neki kell kezdenünk a reformoknak, melyet a Bajnai kormány támogatás híján nem tudott megcsinálni. Az egészségügyi reformmal kapcsolatban én azt javaslom, ne a rossz emlékű vizitdíjat vezessük be, hanem minden állampolgár csecsemőtől nyugdíjasig fizessen havi pld 10.000 ft hozzájárulást. Ebből helyrerakjuk majd az egészségügyet, és orvosok sem fognak elvándorolni.

 

Sarolta Filepné Molnár
A VÁLTOZÁS NEM MEGY EGYIK PILLANATRÓL A MÁSÍKRA!!!— A KÍTARTÁS, MEGHOZZA A VÁRT EREDMÉNY KÚLCSÁT!!!
(((,,,SHACHIKA.,,,)))—-A SŰRGETÉS RÁÉR!!!

Kerekes Zsuzsanna
Mi nagyok akarunk lenni, újra nagy , és egységes magyar nemzetben kell gondolkodni, nem kicsinyesen mint Aniko.

Kerekes Zsuzsanna
Orbán Úr nem csak 15 millió, hanem 25 millió magyar miniszterelnöke lesz.

Kerekes Zsuzsanna
Igaza van az előttem szólónak, jó lenne Ficoékat is gatyába rázni, és elszámoltatni. A határontúli magyaroknak, tótoknak önrendelkezést kell adni, majd mint önálló államot fel kell őket fegyverezni, és ők majd elvégzik a dolgukat.Aztán annektáljuk Szlovákiát.
(A hölgy az ELTE hallgatója.)

Árpi Ivanyi
Tisztelt Miniszterelnök úr! Üdvözlöm a döntést a tüzijátékkal kapcsolatban. Én se oldhattam volna meg jobban. Továbbra is ön mellett vagyunk, és higgye el a sok pletykával ellentétben, mi türelmesen és segítően nagyon nagy többségben támogatjuk az intézkedéseket. Bárhogyan is állítja be a bal oldali média. Örülünk, hogy végre egy szabadabb és élhetőbb órszágban élhetünk a kormány megalakítása óta! Csak így tovább!

Árpi! Biztos, hogy nem ólt akartál írni ország helyett?


István Krutek
Csodálatos látni_ a mult jelenik bennem..sajnos a husbolt a disznovágás..szinte allig hallani disznósirást a falvakba…
A mangalica husánál finomabbat izlelni nem lehet..zsírja
nem emeli a koleszterint..Hallani sem lehetett ijen beteg-
ségről!..Volt egy emlékezetes ,mikor bejött a táp-világ öröm
volt nézni hogy szemezte ki a vájubol a kukoricát a táp meg…maratt..érdemes lenne tanulni tölük…Vísza kell vezetni a bolti forgalmazását…Pista

V.rész


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.