PSycHEdeLiC GAraGE RoCK N RoLL  est
Budapesten           és              Szolnokon
 
 
> tovább

Április 15. (csütörtök) Bp., Dürer Kert 21:00 , Beugró: 1000 huf
Április 16. (péntek) Szolnok, Váróterem Söröző

http://www.myspace.com/jackofheart
http://www.myspace.com/shivaandthedeadmen
http://www.myspace.com/thelastrapesofmrteach
http://www.myspace.com/earthieves

Pszichedelikus Mocsok Ünnep két napon keresztül, előbb Budapesten, másnap Szolnokon folytatva,három francia és egy cseh zenekar segítségével. A Jack Of Heart– nak ez lesz a harmadik budapesti fellépése, igaz teljesen új felállásban, az énekes/ gitáros Piero ugyanis lecserélte maga körül az egész zenekart. Nehezen beszél az ember a kedvenc zenekaráról, legyen elég ennyi a Syd Barrett -féle pszichedelia összeeresztve a gátlástalan Rock N Roll-al. A dél- francia  Shiva & The Deadman szintén a ’60 as elszállást keveri a lo- fi r ‘n r- al. A Last Rapes Of Mr. Teach pedig garage punkot játszik mellőzve az elszállásokat, direkten, fiatalosan. És végül cseh vendégeink a Zlodeji Usi, ők fura pszichedrlikus rock- ot játszanak, csehek lévén jó ízléssel és szabad fantáziával.

Interjú a Last Rapes of Mr Teach– el : https://www.rnr666.hu/6line/20100321/vill%C3%A1minterj%C3%BA

 
The Last Rapes Of Mr. Teach 
 
 
JACK OF HEART : All Grey / Tell Me Eyres ( 7" ) / Nasty Product / 2008
 
Na, és itt a legfrissebb kislemez, két szám a JACK OF HEART- tól. Nekik ez az első saját 7 incsesük, de nem kell beszarni, júliusban jön egy újabb a Rob’s House Records jóvoltából, jövő év elejin meg a  legelső nagylemez az In The Red- nél. Plusz, ha ez nem lenne elég felpezsdítő, idén novemberben ismét Budapestre látogat ez a tündéri csapat, akiket csak a The Golden Boys – al   és a Demon’s Claws- al   tudok egy lapon említeni.
Mindkét szám nyugis pszihedelik rnr, pont olyan amire sokszor szüksége van a legtöbb becsavarodásra hajlamos városlakónak, akikkel körül vagyok véve, magamat is beleértve. De nem relakszációs hippiszar, inkább a kitörést megelőző " várjál csak, a kurva a nyádat" állapot. GYÖNYÖRŰ!
Jack Of  Heart
ez kb. olyan két éves írás, a lemez már megjelent és a budapesti novemberi buli is lezajlott már régen
 
Ja, meg Piero (Jack Of Heart) kiadójáról meg ne feledkezzünk mán !!!!  http://www.profetrecord.com/
 
 
 

 
 
Ear Thieves/Zlodeji Usi (Cseh)

Mindhárom tag sajátos zenei világot képvisel és folyamatos harcot vívnak egymással, hogy összecsiszolják ötleteiket és lefaragják egymás előtérbe törő vadhajtásait. A merőben más karakterű számok meglepetésszerűen törnek rá a hallgatóra és a felfokozott hangulatot mindvégig fenntartva szabad kezet adnak a sorjázó események és történetek egyéni értelmezésére.
www.myspace.com/earthieves
http://www.earthieves.cz/
 
SHIVÁÉK meg eccerűen KURVAJÓK !!!!!!!  http://www.myspace.com/shivaandthedeadmen
 
 
***

OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags: , ,

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.