Elütötték az éppen akkor szabadult embert

 

A baleset még pénteken, a késő délutáni órákban történt. Az egri illetőségű férfi aznap szabadult a baracskai büntetés végrehajtási intézetből – mondta Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőr százados tájékoztatása szerint a 7-es főútra kikanyarodó autós már féktávolságon belül vette észre az út közepén ülő, sötét ruhát viselő embert. Bár a járművezető vészfékezett, próbálta kikerülni, nem tudta megakadályozni a balesetet; a kocsi tíz méteren át tolta maga előtt a férfit, aki a kórházba szállítás után belehalt életveszélyes sérüléseibe.

 

 

Mikulás ruhába öltözött férfi rabolt ki egy DVD-kölcsönzőként is működő lottózót szombaton este Békéscsabán, a Lencsési lakótelepen – közölte a rendőrség vasárnap.

A rabló bántalmazta az üzletben dolgozó nőt, majd gázspray-vel lefújta és a kaszában talált mintegy 200 ezer forinttal elmenekült. A rendőrség nagy erőkkel keresi a rablót, aki egy világos színű Lada személygépkocsival távozott a helyszínről – tájékoztatott Pengő Erzsébet, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

 

 

Jelencsé fel!

Egy nap alatt tízszeresére emelkedett az interneten terjedő pornóra tett bejelentések száma Kínában, miután a hatóságok pénzjutalmat ajánlottak fel a bejelentőknek. Akár 260 ezer forintnak megfelelő jüant is lehet kapni a hiteles információkért cserébe. Egy nap leforgása alatt több mint 13 ezer online bejelentés és több mint ötszáz telefonhívás érkezett a központba.

 


OSZD MEG / SHARE:
Címkék / Tags:

Szólj hozzá / Comment ()


© Copyright 2013-2024 RNR666.